Početna / Вести

Шта је бензински генератор

Шта је бензински генератор

Преглед садржаја

Да ли тражите поуздан извор енергије који је јефтин за рад и који троши врло мало? Размислите о употреби бензинског генератора! Таизхоу Бисон Генератор Производња да ли сте најбољи избор за вас због Бисонове компактне величине, преносивости и свестраности. Бисон бензински генератори може се користити у различитим окружењима као што су баште, градилишта, чамци, камповање и још много тога.

Шта је бензински генератор?

Дакле, шта је бензински генератор? То је врста генератора који користи бензински мотор као извор енергије. Ротор генератора се покреће да пресече магнетне линије индукције, стварајући електричну струју. Бензински генератори су доступни у два типа: преносиви бензински генератори и резервни бензински генератори.

  • Преносни генератори су мали, лагани генератори који се лако могу премештати са једне локације на другу. Обично се користе за напајање алата и уређаја током прекида рада или када се ради на отвореном.
  • Стандби-генератори су већи, снажнији генератори који се трајно уграђују у кућу или посао. Обично се користе за обезбеђивање резервног напајања током нестанка или када главна електрична мрежа није доступна.

Преносни генератори се обично напајају бензином, док резервни генератори могу бити напајани бензином, пропаном или природним гасом.

Састоје се од компоненти као што су бензински мотор, статор и ротор генератора, регулатор напона или кондензатор и контролна табла.

Када купујете бензински генератор, можете бирати између два добро позната типа: 2-тактни и 4-тактни генератори. Четворотактни генератори могу да ураде више и користе обичан бензин као гориво, док се двотактни генератори напајају мешавином бензина и уља која се обично налази у скутерима и мопедима.

Бензински генератори се често упоређују са дизел генераторима, тако да је неопходно разговарати о разликама између њих. Бензински генератор је јефтинији за куповину и рад, али дизел генератор је економичнији и може произвести више енергије.

Укратко, бензински генератор је приступачан и свестран извор енергије. Са својим различитим величинама, опцијама преносивости и излазном снагом, сигурно ће постојати бензински генератор који одговара вашим потребама.

Како одабрати бензински генератор Потребан вам је?

Да бисте изабрали прави бензински генератор, узмите у обзир следеће факторе:

  1. Излазна снага: Бензински генератори могу да обезбеде снагу до 1000 вати или чак 15000 вати, у зависности од модела.
  2. Капацитет резервоара за гориво: Величина резервоара за гориво је пропорционална излазној снази генератора. Генератор са великом излазном снагом ће имати већи резервоар за гориво од оног са малом излазном снагом.
  3. Преносивост: Размислите о куповини преносног генератора са точковима и ручкама за лакши транспорт.
Генератор са двоструким горивом од 2000 вати 6
природни гас са двоструким горивом 7500 вати генератор03453119909
Место порекла: Зхејианг, Кина (копно)Име бренда: Бисон поверБрој модела: БС1500ФС
Тип излаза: АЦ једнофазниБрзина: КСНУМКСРПМФреквенција: КСНУМКСХЗ / КСНУМКСХЗ
Називна снага: 1.0/1.1квRated Voltage: 110V/220V/230V/240V/380VНазивна струја: 12В/8.3А
Сертификат: ЦЕ, ИСОГаранција: 500 сати или 1 годинаАртикал: ДЦ генератор бензин 12в
Функција: Мали генератор који обезбеђује електричну енергију за кућну употребу
Тип мотора: 1-цилиндарски, 4-тактни, ваздушно хлађени бензински мотор
Резервни делови мотора: карбуратор, брегасто вратило, свећица, клип, радилица, кућиште
Тип генератора: Тихи преносиви бензински генератор електричне енергије
Опционо: трзајни старт, електрични старт, једнофазни, трофазни, боја

Предности и мане бензинских генератора

Бензински генератори су популарни јер су мали, лагани и преносиви. Корисни су као резервни извори напајања током нестанка струје, на отвореном и на градилиштима. Међутим, као и сви генератори, бензински генератори имају предности и недостатке.

Предности бензинских генератора:

Покретност: Бензински генератори су обично мањи и лакши од других типова генератора, што их чини лаким за транспорт и ношење.

Ниско бучан: Бензински генератори имају ниску буку, што значи да раде тихо и не ометају околину.

Стабилан систем регулације напона: Бензински генератори имају стабилан систем аутоматске регулације напона који обезбеђује стално снабдевање електричном енергијом.

Систем упозорења на уље: Бензински генератори су опремљени системом упозорења за уље који аутоматски искључује генератор ако је ниво уља низак, спречавајући оштећење мотора.

Недостаци бензинских генератора:

Потрошња горива: Бензински генератори троше више горива од дизел генератора, што их чини скупљим за рад.

Запаљивост: Бензин је веома запаљив, што чини бензинске генераторе подложнијим опасностима од пожара. Треба их чувати на хладном и сувом месту, даље од извора паљења.

Емисије: Бензински генератори емитују нешто веће нивое загађивача од дизел генератора, што узрокује загађење ваздуха.

Мања величина мотора: Бензински генератори имају мању величину мотора од дизел генератора, што значи да производе мање снаге и мање су ефикасни.

бизон бензински генератор

Preduzmite akciju već danas

Изаберите бензинске генераторе Бисон Индустри за поуздана, ефикасна и моћна енергетска решења. Посетите нашу веб страницу да истражите наш асортиман производа и пронађете савршени генератор који одговара вашим потребама. Инвестирајте у Бисон бензински генератор и искусите разлику већ данас.

Најпопуларнији постови

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

купити?

Релатед Поруке

машина за прање под притиском се неће покренути

машина за прање под притиском се неће покренути: решавање проблема и поправке „уради сам“.

Ваш мотор за прање под притиском се можда неће покренути из различитих разлога. У овом свеобухватном водичу, БИСОН ће вас водити кроз најчешће кривце побуне машина за прање под притиском.

Прочитајте више>

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима