Професионални кинески добављачи и произвођачи пумпи за воду

Истражите будућност свог пословања са висококвалитетним пумпама за воду из БИСОН Кине. Наше напредне производне могућности, строге мере контроле квалитета и континуирани истраживачки и развојни напори осигуравају да наше пумпе за воду надмашују конкуренте у погледу издржљивости и ефикасности. БИСОН пумпе за воду имају различите моделе и функције. Поред конвенционалних модела, поседују и пумпе високог притиска, канализационе пумпе, пумпе од ливеног гвожђа итд., које могу у великој мери да задовоље ваше пословне потребе. Контактирајте нас данас да бисте искусили многе предности наших водећих пумпи за воду у индустрији.

Започните велепродају кинеске пумпе за воду од сада.

БИСОН пумпа за воду

Искусите изузетан асортиман БИСОН пумпи, наше најпродаваније моделе у наставку. БИСОН-ов иновативни инжењеринг обезбеђује лак рад, ниско одржавање и дуготрајну издржљивост, што га чини првим избором за ефикасна решења за пренос воде.

машина за пумпу за воду 6
Диесел водена пумпа

Машина за водену пумпу

Трошкови одржавања дизел пумпи за воду су нижи од бензинских. Дизел пумпе за воду

пумпе за резервоаре за воду 6
Диесел водена пумпа

Пумпе за резервоаре за воду

1. Наше пумпе за дизел воду су стандардно упаковане у јаку картонску кутију са шперплочом нагоре

пумпе за воду на дизел мотор 6
Диесел водена пумпа

Дизелске пумпе за воду

Дизел пумпе за воду имају напредну и разумну структуру. Дизел пумпе за воду су штедљивије.

пумпа за дизел гориво 3
Диесел водена пумпа

Пумпа за дизел гориво

Ми вршимо тестирање машина 100% да бисмо осигурали добре перформансе. Ми смо фабрика, тако да можемо

дизел мотор пумпа 1
Диесел водена пумпа

Дизел моторна пумпа

 1. Преносиви компакт
 2. Економичан, поуздан и издржљив
 3. Дуго време рада - до 13.5 сати

Зашто изабрати БИСОН?

фабрика

ФАЦТОРИ ОУТЛЕТ

БИСОН пружају висококвалитетне производе и професионалну услугу по фабричкој цени.

квалитет

ОДЛИЧАН КВАЛИТЕТ

Сви производи са гаранцијом од најмање 1 године. Можемо да прилагодимо за вас како бисмо задовољили ваше потребе.

сервис

7/24 НАКОНПРОДАЈНИ СЕРВИС

Тренутни одговор 24 сата на мрежи. Наш менаџер продаје ће вам одговорити у најкраћем могућем року.

Сазнајте више О НАМА или НАС КОНТАКТИРАЈТЕ да бисте разговарали о вашим специфичним захтевима.

Питања

питај нас било шта

Пумпа за воду је моћна механичка компонента коју покреће дизел мотор. Он црпи воду из извора, као што је река, језеро или бунар, а затим користи снагу мотора да пумпа воду до жељене локације. Пошто су посебно дизајниране за правилно руковање огромним количинама воде, ове пумпе су идеалне за низ апликација где су потребне велике брзине протока.

Дизел пумпе за воду раде кроз једноставан процес. Ево прегледа њиховог рада:

 • Сагоревање горива: Паљење горива од стране мотора пумпе доводи до контролисаних експлозија које обезбеђују механичку енергију.
 • Ротација радилице: Механичка енергија се преноси на радилицу, која се као резултат тога окреће.
 • Покрет импелера: Радно коло, машина са закривљеним лопатицама која генерише центрифугалну силу, помера се ротацијом радилице.
 • Усисавање воде: Вода се доводи у пумпу кроз усис, који је често причвршћен за црево или цев, док се радно коло ротира.
 • Испуштање воде: Кроз испусни отвор, центрифугална сила радног кола избацује воду из пумпе тако да се може испоручити на предвиђену локацију.

Потребна брзина протока и притисак се могу одредити на основу фактора као што су величина цеви, дужина, промене надморске висине и специфичне потребе ваше апликације. Консултујте се са нашим продајним тимом за помоћ у одређивању одговарајућих спецификација.

Иако неке пумпе могу бити довољно разноврсне за вишеструке примене, неопходно је осигурати да пумпа испуњава захтеве сваке апликације. Консултујте се са нашим продајним тимом да бисте утврдили да ли једна пумпа може да задовољи ваше потребе или је потребно више пумпи.

Свеобухватни водич за куповину пумпи за воду од БИСОН-а

Садржај

БИСОН разуме да избор праве пумпе за воду може бити изазован задатак. Зато смо направили овај детаљан водич који ће вам помоћи да донесете информисану одлуку и пронађете савршену пумпу за ваше пословање.

Шест основних фактора које треба узети у обзир при куповини водене пумпе

Сада ћемо покрити све, од разумевања различитих типова пумпи до идентификовања ваших специфичних захтева, процене материјала пумпе, перформанси и понуде додатака за пумпе. Копајмо дубље!

Врсте пумпи за воду

БИСОН је специјализован за производњу четири типа пумпи за воду, од којих је свака дизајнирана за специфичне примене:

 • Пумпе високог притиска: Ове пумпе су дизајниране да испоручују воду под високим притисцима, што их чини погодним за гашење пожара, наводњавање и индустријске процесе који захтевају снабдевање водом под високим притиском.
 • Пумпе за смеће: Такође познате као пумпе за смеће, ове пумпе су дизајниране за руковање водом која садржи чврсте материје и крхотине, што их чини идеалним за градилишта, уклањање поплавних вода и друге захтевне примене.
 • Хемијске пумпе: Дизајниране за руковање корозивним и абразивним течностима, хемијске пумпе се користе у различитим индустријама, као што су хемијска прерада, третман отпадних вода и фармацеутска производња.
 • Канализационе пумпе: Ове пумпе су посебно дизајниране за пумпање канализације и отпадних вода, што их чини погодним за стамбене, пословне и општинске примене.

Дизел у односу на бензинске пумпе

Једна од главних одлука коју ћете морати да донесете када купујете пумпу за воду је да ли да изаберете пумпу на дизел или бензин. Ево неколико фактора које треба узети у обзир:

 • Потрошња горива: Дизел мотори имају тенденцију да буду штедљивији од бензинских мотора, што може довести до уштеде током времена.
 • Излазна снага: Дизел пумпе генерално обезбеђују више обртног момента и снаге, што их чини погодним за тешке примене.
 • Ниво буке: Бензински мотори су обично тиши од дизел мотора, што може бити важно за стамбена подручја или подручја осетљива на буку.
 • Одржавање: Дизел мотори често захтевају мање често одржавање у поређењу са бензинским моторима.

Одабир праве величине и капацитета

Када бирате пумпу за воду, важно је узети у обзир величину и капацитет који је потребан за вашу специфичну примену. Фактори као што су проток, захтеви за притиском и врста течности која се пумпа ће утицати на вашу одлуку. Наш стручни продајни тим може вам помоћи да одредите одговарајућу величину и капацитет пумпе на основу ваших потреба.

Одабир правог материјала

Материјали који се користе у конструкцији пумпе могу утицати на њену издржљивост, отпорност на корозију и погодност за одређене течности. БИСОН нуди две основне опције материјала за пумпе за воду:

 • Пумпе од ливеног гвожђа: Издржљиве и исплативе, пумпе од ливеног гвожђа су погодне за различите примене, али могу бити подложне корозији.
 • Алуминијумске пумпе: Лагане и отпорне на корозију, алуминијумске пумпе су погодне за стамбене и лаке апликације где су тежина и преносивост важни фактори.

Наш стручни продајни тим може вам помоћи да одредите најбољу опцију материјала на основу ваших специфичних захтева и примене.

Разумевање ефикасности пумпе

Ефикасност пумпе се односи на количину енергије која је потребна за кретање дате запремине течности. Пумпе веће ефикасности ће користити мање енергије, што ће резултирати нижим оперативним трошковима. Када бирате пумпу, узмите у обзир оцену ефикасности и потенцијалне уштеде током времена.

Додатне карактеристике и додатна опрема

Осим основних спецификација, постоје додатне карактеристике и додаци који би могли бити важни за вашу конкретну примену. Неки од њих укључују:

 • Контролне опције: Неке пумпе се испоручују са напредним опцијама управљања, као што су даљински надзор или контрола променљиве брзине, за повећану ефикасност и једноставну употребу.
 • Систем заптивања: Различити системи заптивања нуде различите нивое заштите од цурења и контаминације. Механичке заптивке су генерално издржљивије и поузданије од традиционалних заптивки за паковање.
 • Заштита пумпе: Уређаји као што су вентили за смањење притиска и заштита од рада на суво могу помоћи у спречавању оштећења пумпе и продужити њен животни век.

водећи произвођач висококвалитетних пумпи за воду

БИСОН је а водећи произвођач висококвалитетних пумпи за воду у Кини. Са дугогодишњим искуством и стручношћу, посвећени смо да нашим клијентима пружимо најбоље могуће производе и услуге. Наше пумпе за воду су дизајниране за различите примене, укључујући пољопривредну, индустријску и кућну употребу. Поносимо се нашим иновативним дизајном и врхунском услугом за кориснике.

Надамо се да вам је овај водич пружио информације које су вам потребне да донесете информисану одлуку када купујете пумпе за воду из наше фабрике. Одабиром наше фабрике као добављача пумпи за воду, имаћете користи од:

 • Висококвалитетни производи дизајнирани за перформансе и поузданост
 • Конкурентне цене за максимизирање профита
 • Могућности прилагођавања за испуњавање специфичних захтева
 • Свеобухватна подршка након продаје, укључујући техничку помоћ и покриће гаранције

Наш посвећени продајни тим је спреман да вам помогне у поруџбини и пружању било какве неопходне подршке након продаје. Да бисте започели, једноставно нам се обратите са својим захтевима, а ми ћемо вам дати детаљну понуду и време испоруке. Радујемо се што ћемо радити са вама и помоћи вашем пословању да успе!

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима