Шта је мој клијент рекао?

случај купца бизона1
Наша прва сарадња са Габријелом била је из генератора узорака. Габријел је рекао да је квалитет производа био веома добар након што је примио узорак, рекао нам је да је већина његових купаца заинтересована за то. Један контејнер је наручен месец дана касније и веома добро се продавао на локалном нивоу. Од тада смо започели срећну сарадњу.
случај купца бизона1
Габријел
Власник
случај купца бизона2
Беатриз је изабрала Бизона када је први пут увезла пољопривредну механизацију из Кине. Она је потпуно неупућена у процес увоза и документа, али је веома паметна и храбра. Научили смо је који су артикли популарни на њеном локалном тржишту и помогли јој у свему што се дешавало током отпреме и царињења. Коначно је своју робу добила и врло брзо продала.
случај купца бизона2
Беатриз
Менаџер продаје
случај купца бизона3
Џон је започео свој посао са моторима 2016. године, а ми смо му помогли да анализира локалне конкуренте и производе који се продају на тржишту. За њега смо формулисали научни и ригорозни план набавке и маркетиншки план. У року од 5 година, Џон је отворио 6 офлајн продавница и 2 онлајн продавнице. Верујемо да ће Џон постићи већи успех у будућности.
случај купца бизона3
Просечан човек
Direktor

Сарађујте са веома утицајним тимовима широм света

тим бизона

Креирајте вредније производе за купце

Створите боље сутра за запослене

Пријатељство са купцима БИСОН-а

бизон
Изложба бизона 4
Изложба бизона 3
Изложба бизона 2

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима