Уређај за високи притисак

Уређај за прање под високим притиском врло је практичан алат, обично се користи за чишћење око вртова и кућа. Често се користе за чишћење зидова, канти за смеће, базена, аутомобила, бицикала и разног баштенског намештаја.
Према типу мотора:
Бензинске машине за прање под високим притиском: Препоручују се за професионалну употребу. Њихова велика предност лежи у њиховој моћној снази и флексибилности.
Електричне машине за прање под високим притиском: Њима је лакше руковати и препоручују се за кућну употребу, јер им је потребна електрична утичница.
Дизелске машине за прање под високим притиском: Они су најбољи избор за индустријско чишћење.
Према врсти употребе:
Домаћинске машине за прање под високим притиском: Веома су погодне за кућну или повремену употребу, њихова снага и проток могу одржати добре перформансе у кратком времену.
Професионална машина за прање под високим притиском: То су машине које могу да раде три до четири сата дневно, тако да се могу континуирано користити.
Индустријска машина за прање под високим притиском: погодна за свакодневне и дугорочне задатке одржавања.
Према температури воде:
Уређај за прање под високим притиском са хладном водом: Овај уређај за прање под високим притиском испушта проток воде на истој температури као и проток воде који долази из извора.
Уређај за прање под високим притиском са топлом водом: Због уграђеног отпора може повећати температуру воде и уклонити тврдоглаву прљавштину, што га чини најбољим уређајем за прање под високим притиском за ископавање цевовода.
Бисон је професионални произвођач машина за прање под високим притиском у Кини. Производимо и прилагођавамо уређаје за прање под притиском који су вам потребни. Добродошли сте у велепродају различитих врста високотлачних перача за нас.
Dom Prethodna stranica 123456 Sledeća stranica Poslednje stranice 1/6
Као један од водећих добављача високопритисних машина за прање у Кини, топло вам поздрављамо велетрговину високопритисних машина за прање под високим притиском произведених у Кини овде из наше фабрике. Сви производи су високог квалитета и конкурентне цене.
Kontaktirajte nas