Велепродаја кинеског бензинског мотора

Добродошли у БИСОН, електрану бензинских мотора у Кини. Наш асортиман мотора може се похвалити разноликим избором двоцилиндричних и једноцилиндричних мотора који су пажљиво дизајнирани да вам дају изванредне перформансе снаге. Са наше иновативне две производне линије, обезбеђујемо брзу и беспрекорну испоруку мотора високог квалитета. Наша посвећеност вама превазилази продају, уз изузетну постпродајну услугу и свеобухватан инвентар компоненти за замену мотора. Искусите разлику БИСОН-а – где се уједињују снага, прецизност и услуга корисницима без премца.

мотор

Бензински мотор

БИСОН-ов бензински мотор истиче се по свом робусном опсегу снаге, различитим типовима мотора и супериорном квалитету, пружајући неупоредиве перформансе и ефикасност у свакој примени.

мини бензински мотор 6

Мини бензински мотор

Прецизна техника обраде Деликатан и леп изглед Дизајн Добар квалитет и мање кварова Издржљив и

најбољи бензински мотор 1

Најбољи бензински мотор

Ефикасна брзина производње Лого дизајн појачало боја прилагоди ОЕМ појачало ОДМ је доступан Добро контролисан

бензински мотор 3

Бензински мотор

Преглед Брзи детаљи Стање Нова употреба Водена пумпа генератора Гориво Бензин 4-тактни цилиндар

Започните своју велепродају кинеских бензинских мотора од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност бензинског мотора БИСОН

Прилагодљивост

Наши бензински мотори се могу користити у широком спектру опреме, од косилица и генератора до машина за прање под притиском и чистача снега. Њихова разноврсна природа осигурава да испуњавају различите потребе у различитим секторима.

смањење буке

Знамо да бука може бити проблем, па смо уградили напредну технологију, компоненте високог квалитета и ригорозну производњу у наше моторе. Ово ће минимизирати радну буку, осигуравајући угодније радно окружење.

мотор бизона 1

Једноставност коришћења

У БИСОН-у дизајнирамо бензинске моторе имајући на уму једноставност и компактност. Разумемо потребу за лаким транспортом и мобилношћу у разним применама. Једноставни су за покретање и руковање и погодни су за професионалну и личну употребу.

Еколошка разматрања

Као одговоран произвођач, БИСОН је посвећен смањењу утицаја на животну средину. Многи од наших малих бензинских мотора имају иновативне технологије које помажу у смањењу емисија и побољшању ефикасности горива. Непрестано истражујемо и развијамо начине да наше моторе учинимо још еколошки прихватљивијим, доприносећи глобалним напорима за очување.

Табела поређења бензинских мотора БИСОН

Модел & ХПБС156Ф(3.0ХП)БС168Ф(5.5ХП)БС168Ф-1(6.5ХП)БС170Ф(7ХП)БС177Ф(9ХП)БС188Ф(13ХП)БС190Ф(15ХП)БС192Ф(16ХП)
ГКСКСНУМКСГКСКСНУМКСГКСКСНУМКСГКСКСНУМКСГКСКСНУМКСГКСКСНУМКСГКСКСНУМКСГКСКСНУМКС
Врста мотораВаздушно хлађен, 4-тактни, ОХВ, једноцилиндрични
Боре × СтрокеКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСмм
ПремештањеКСНУМКСццКСНУМКСццКСНУМКСццКСНУМКСццКСНУМКСццКСНУМКСццКСНУМКСццКСНУМКСцц
Однос компресијеКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКСКСНУМКС: КСНУМКС
Систем за покретањеРецоил
Убрзати3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин3000/3600 о / мин
Максимална снага (кВ / 3600 о / мин)КСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХП
Називна снага (кВ/3600 о/мин)1.92.943.683.825.27.357.87.9
Обртни момент4.4Нм / 2500рпм10.8Н. м / 2500 о / мин13Н. м / 2500 о / мин14Н. м / 2500 о / мин19Н. м / 2500 о / мин26.4Н. м / 2500 о / мин28Н. м / 2500 о / мин28Н. м / 2500 о / мин
Потрошња горива450г / кВ. х395г / кВ. х395г / кВ. х395г / кВ. х374г / кВ. х374г / кВ. х370г / кВ. х370г / кВ. х
Капацитет резервоара за горивоКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛ6LКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛ
Капацитет уљаКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛ
НВ / ГВКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкгКСНУМКС / КСНУМКСкг
ДимензијаКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСммКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСмм
Ротација зглобног вратила У смеру супротном од казаљке на сату (са стране карданског вратила)
ОпционоН / ДЕлектрични старт, брегасто вратило, пречистач ваздуха, повратни стартер

Кључне компоненте малих бензинских мотора

Бензински мотори се састоје од неколико битних компоненти које раде заједно како би осигурале њихов несметан рад. Ове компоненте укључују:

Клип

Производимо робусне клипове који беспрекорно осцилирају унутар цилиндра. Ово кретање је резултат нашег прецизног инжењеринга, претварајући силу сагоревања у линеарно кретање ради покретања мотора.

радилица

Наше радилице су стручно направљене да претварају линеарно кретање клипа у ротационо кретање. Ово је критичан процес у напајању машина или уређаја прикључених на наше моторе. Квалитет и издржљивост су наши главни приоритети када производимо ове основне компоненте.

Систем за паљење

Наши системи паљења, који се састоје од кључних делова као што су свећице, калем за паљење и разводници, дизајнирани су за поузданост и дуговечност. Они запаљују мешавину горива и ваздуха у тачном тренутку, обезбеђујући ефикасно сагоревање сваки пут.

Вентили

У БИСОН-у, наши мотори су опремљени висококвалитетним усисним и издувним вентилима. Ови вентили стручно регулишу проток мешавине горива и ваздуха и издувних гасова у и из цилиндра, обезбеђујући оптималне перформансе мотора.

Систем за хлађење

Препознајући важност одржавања идеалних радних температура, БИСОН укључује напредне системе хлађења у наше мале бензинске моторе. Ови системи ефикасно спречавају прегревање, продужавају животни век и побољшавају перформансе наших мотора.

Цилиндар

Цилиндри пружају савршену комору за сагоревање за сагоревање горива, обезбеђујући оптималну излазну снагу и ефикасност. Ми пажљиво дизајнирамо и производимо цилиндар, основну компоненту БИСОН бензинских мотора.

Издувни систем

БИСОН-ови издувни системи су дизајнирани да безбедно усмеравају сагореле гасове даље од мотора док истовремено смањују нивое буке. Наша посвећеност еколошкој одговорности значи да континуирано радимо на побољшању ефикасности и чистоће наших издувних система.

Питања

питај нас било шта

Ми смо фабрика генератора која се налази у граду Таизхоу, провинција Зхејианг. Тренутно постоје 2 фабрике са годишњом производњом од више од милион јединица и више од 400 запослених.

Контрола квалитета је неопходна за изградњу успешног пословања које испоручује производе који испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Такође чини основу ефикасног пословања које минимизира отпад и ради на високом нивоу продуктивности. Дакле, сваки од наших производа, било сировина или готових производа, биће прегледан и тестиран један по један.

Апсолутно! Опрема за напајање на отвореном, укључујући косилице, моторне тестере, дуваче лишћа и тримере, често користе бензинске моторе. Ови мотори обезбеђују мобилност и снагу неопходне за ефикасан рад у спољашњим окружењима.

Свеобухватан водич за куповину вашег БИСОН бензинског мотора

Садржај

Мали бензински мотори су неопходни у разним применама због свог моћног, преносивог и ефикасног дизајна. Ови мотори могу да пруже изванредне перформансе било да бринете о свом травњаку, покрећете машине на отвореном или тражите поуздано снабдевање енергијом.

Ствари о којима треба размислити пре куповине бензинских мотора

Као представник продаје БИСОН-а, одушевљен сам што могу да вам понудим упутства за куповину малог бензинског мотора. У БИСОН-у се поносимо нашим врхунским квалитетом и ненадмашним перформансама. Ево неколико кључних фактора које треба узети у обзир:

Излазна снага

Да бисте били сигурни да је мотор способан да се носи са задатком, израчунајте неопходну излазну снагу на основу предвиђене примене. БИСОН мотори су дизајнирани са различитим излазним снагама како би задовољили различите потребе. Наши мотори могу да поднесу широк спектар примена, од покретања малих машина до веће опреме. Запамтите, одговарајућа излазна снага обезбеђује ефикасан рад и дуговечност.

Величина и тежина

Узмите у обзир величину и тежину мотора, пазећи да испуњава потребе за преносивости ваше планиране употребе. Наши мотори су компактни и лагани, нудећи непревазиђену преносивост. То их чини савршеним за апликације које захтевају кретање или ограничен простор.

Перформансе горива

Испитајте ефикасност мотора јер то може утицати на оперативне трошкове и животну средину. БИСОН мотори су пројектовани за оптималну ефикасност горива. То значи ниже оперативне трошкове и мањи утицај на животну средину.

Палета производа

Нудимо широк спектар модела мотора, од којих је сваки дизајниран за специфичне примене. Било да вам је потребан мотор за генератор, пумпу за воду или пољопривредну опрему, БИСОН има право решење за ваше потребе. Осим тога, БИСОН нуди и двотактне и четворотактне моторе. 

Почетни механизам

БИСОН нуди и моделе за ручно покретање и електрично покретање. Изаберите у складу са вашим потребама. Наши модели са електричним стартом нуде једноставност притиска на дугме, уклањајући физички напор при покретању.

Усклађеност са стандардима емисије

Сви БИСОН мотори су у складу са међународним стандардима о емисији, осигуравајући да су еколошки прихватљиви. Посвећени смо заштити наше животне средине уз напајање ваше опреме.

Cena

БИСОН нуди конкурентне цене без угрожавања квалитета. Пружамо вредност за новац, што нас чини пожељним избором за предузећа која траже исплатива решења.

Нивои буке

Ниво буке је значајан фактор за многе кориснике. Неке апликације могу захтевати тиши рад, па узмите у обзир нивое буке које производи мотор. БИСОН мотори су направљени са напредном технологијом која обезбеђује тих рад, пружајући удобније радно окружење.

Zahtevi za održavanje

Процијените захтјеве за одржавање мотора, укључујући замјену уља, замјену филтера за ваздух и преглед свјећица. БИСОН мотори су дизајнирани са лакоћом одржавања на уму. Од замене уља до замене ваздушних филтера, олакшали смо да се можете усредсредити на обављање посла.

Сигурносне карактеристике

Безбедност је наш приоритет. Наши мотори долазе са функцијама као што су искључивање са ниским нивоом уља, заштита од преоптерећења и хватачи варница. Верујемо да ћемо вас заштитити док радите.

Гаранција и корисничка подршка

Проверите гаранцију коју нуди произвођач и доступност корисничке подршке за било какво решавање проблема или потребну помоћ. Као БИСОН купац, уживаћете у свеобухватној гаранцији и приступу нашем наменском тиму за корисничку подршку. Ту смо да вам помогнемо са свим проблемима или питањима која можда имате.

Одржавање вашег малог бензинског мотора: најбоље праксе

Животни век и перформансе вашег малог бензинског мотора зависе од правилног одржавања. Можете искористити пуни потенцијал малих бензинских мотора и уживати у њиховим предностима годинама које долазе. Да бисте одржали несметан рад вашег мотора, придржавајте се следећих препорука:

  • Редовне промене уља: Да бисте гарантовали одговарајуће подмазивање и зауставили хабање мотора, промените моторно уље према упутствима БИСОН-а.
  • Одржавање ваздушног филтера: Редовно чишћење или замена ваздушног филтера ће спречити да смеће уђе у мотор и наруши перформансе.
  • Инспекција свећица: Периодично проверавајте свећицу и замените је ако је потребно да бисте одржали оптималне перформансе сагоревања и покретања.
  • Професионални сервис: Ако наиђете на сложене проблеме или су вам потребне веће поправке, обратите се локалном продавцу или професионалним техничарима.

Решавање уобичајених проблема са малим бензинским моторима

Упркос правилном одржавању, мали бензински мотори могу наићи на повремене проблеме. Ево неких уобичајених проблема и њихових могућих решења:

  • Хард Стартинг: Ако се мотор тешко покреће, проверите свећицу, филтер за гориво и карбуратор да ли су зачепљени или оштећени. Такође, уверите се да су подешавања пригушивача и гаса исправна.
  • Лоше перформансе или одуговлачење: Прегледајте ваздушни филтер и по потреби га очистите или замените. Проверите да ли систем за гориво има зачепљења или контаминације горива. Подесите карбуратор ако је потребно.
  • Прекомерне вибрације: Прекомерне вибрације могу указивати на лабаву или оштећену компоненту. Прегледајте и затегните све причвршћиваче, укључујући завртње и завртње.
  • прегревања: Проверите да ли систем за хлађење има одговарајући ниво расхладне течности и уверите се да мотор не ради у окружењима са високим температурама. Очистите све остатке који блокирају расхладна ребра.
  • Превише дима: Различите боје дима могу указивати на различите проблеме. Плави дим указује на потрошњу уља, док црни дим може указивати на богату мешавину горива. Посаветујте се са професионалцем ако сте упорни.
  • Недостатак моћи: Прегледајте филтер за ваздух, свећицу и систем горива да ли постоје зачепљења или оштећења. Подесите подешавања карбуратора за оптималну мешавину горива и ваздуха.

Запамтите, када изаберете БИСОН, не купујете само мотор. улажете у дугорочно партнерство са компанијом која цени квалитет, перформансе и задовољство купаца изнад свега. Нека БИСОН покреће ваш успех!

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима