Велепродаја Кина Дизел пумпа за воду

У БИСОН-у смо специјализовани за производњу и испоруку широког спектра висококвалитетних дизел пумпи за воду, дизајнираних да задовоље различите потребе различитих индустрија. Наша обимна линија производа укључује пумпе високог притиска, пумпе од ливеног гвожђа, пумпе за резервоаре и још много тога, а све је пројектовано да пружи изузетне перформансе и поузданост.
Као лидер у индустрији, наши најсавременији објекти и наменски тим стручњака омогућавају нам да обезбедимо прилагођена решења заснована на вашим специфичним захтевима. Изаберите БИСОН за ненадмашну изврсност у решењима дизел пумпи за воду.

пумпа

пумпа за дизел воду

БИСОН пумпе за дизел воду нуде неупоредиву ефикасност горива, робусне перформансе и изузетну издржљивост, што их чини врхунским избором за различите индустријске и пољопривредне примене.

пумпа за дизел гориво 3

Пумпа за дизел гориво

Ми вршимо тестирање машина 100% да бисмо осигурали добре перформансе. Ми смо фабрика, тако да можемо

пумпа за воду дизел мотора51220994373

Дизел мотор водена пумпа

Снабдева вам производе врхунског квалитета са конкурентном ценом
Строго контролишите цео производни процес

Електрична пумпа за воду високог притиска31272580688 1

Дизел водена пумпа 5хп

Пумпе за воду на дизел моторе су направљене од ливеног? Кућиште од алуминијума и хабајући делови од ливеног гвожђа

Започните велепродају кинеске пумпе за дизел воду од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност БИСОН дизел водене пумпе

Конкурентне цене БИСОН-а

Кроз ефикасно управљање ресурсима и набавку расутог материјала, постижемо конкурентне цене за БИСОН пумпе за дизел воду. Оптимизирањем трошкова производње и минимизирањем отпада, можемо вам пружити приступачна, висококвалитетна рјешења за пумпе без жртвовања перформанси.

Одличан учинак

БИСОН пумпе за дизел воду су дизајниране да обезбеде врхунске перформансе у различитим применама. Могућности високог протока и притиска наших пумпи обезбеђују ефикасан пренос воде, што их чини идеалним за пољопривредну, индустријску и грађевинску употребу.

Разни модели и величине

БИСОН нуди широк избор модела и величина пумпи за дизел воду како би се задовољиле различите потребе купаца. Наш свестрани асортиман производа обезбеђује купцима да пронађу савршено решење за пумпе за своју специфичну примену, било стамбену, комерцијалну или индустријску.

Операција која штеди гориво

БИСОН-ове дизел пумпе за воду су дизајниране имајући на уму ефикасност горива. Наше иновативне технологије пумпи минимизирају потрошњу горива уз одржавање максималних перформанси, смањујући оперативне трошкове и чинећи наше пумпе еколошки прихватљивим избором.

Шта нас чини конкурентним?

Упоредна табела дизел генератора БИСОН

моделБСДП15Х(Е)БСДП20Х(Е)БСДП30Х(Е)БСДП20(Е)БСДП30(Е)БСДП40(Е)БСДП60(Е)БСДП15ИБСДП20ИБСДП30ИБСДП40И
Пречник усисног, испусног отвора (мм)40 (1.5″)50 (2″)80 (3″)50 (2″)80 (3″)100 (4″)150 (6″50 (2″)50 (2″)80 (3″100 (4″)
Називна глава (м)6050702628311575907560
Време самоусисавања (с/4м)3030307012018020030303030
Максимална усисна висина (м)868
Називни капацитет (м3/х)18233836509618028354790
Мотор modelБС173ФБС178ФБС186ФАБС173ФБС178ФБС186ФАБС192ФБС178ФБС186ФАБС186ФАБС192Ф
HP5.25.48.75.25.48.7115.48.78.711
Брзина (мин)360032003600
Врста мотораЈедноцилиндрични, вертикални, 4-тактни дизел мотор са ваздушним хлађењем
Запремина (цмXNUMX)296418498211296418498296418418498
Пречник × ход (мм)78 × 6286 × 7292 × 7570 × 5578 × 6286 × 7292 × 7578*6286*7286*7292*75
Систем за покретањеРецоил или Елецтриц
Капацитет резервоара за гориво (Л)3.55.55.52.53.55.512.53.55.55.55.5
Луксузни велики резервоар за гориво (Л)12.513.512.5
Димензија (Д × Ш × В) (мм)КСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКС
Бруто тежина (кг)45575938/5046/5860/7514148657593

Контактирајте нас и започните посао са пумпама за воду Десел са сопственим логотипом и дизајном

Питања

питај нас било шта

Да, дизел пумпе за воду су обично снажније у поређењу са електричним пумпама за воду. Њихови робусни мотори генеришу веће коњске снаге, што им омогућава да подносе веће количине воде и раде у захтевним условима.

Да, пумпе за дизел воду могу да поднесу пумпање слане воде. Међутим, кључно је одабрати пумпу посебно дизајнирану за такве примене и обезбедити правилно одржавање како би се спречила корозија.

Да, многе дизел пумпе за воду су дизајниране имајући на уму преносивост. Често имају чврсте оквире или ручке за лак транспорт између различитих локација.

Замена уља, замена филтера и периодичне провере делова као што су каишеви, црева и заптивке су део рутинског одржавања пумпи за дизел воду. Важно је придржавати се препорука произвођача за посебне потребе одржавања.

Дизел пумпе за воду генерално нису дизајниране за руковање великим остацима или чврстим материјама. Препоручује се употреба сита или филтера у усисном систему како би се спречило зачепљење или оштећење пумпе.

Водич за куповину пумпе за дизел воду: Одабир праве пумпе за ваше потребе

Садржај

Као БИСОН, водећи произвођач дизел пумпи за воду, наш циљ је да вам помогнемо да донесете информисану одлуку приликом куповине дизел пумпе за воду. Са бројним опцијама на тржишту, наш водич за куповину ће вам пружити битна разматрања како бисте изабрали савршену пумпу за дизел воду за ваше потребе. Пратите ове кораке да бисте били сигурни да ћете изабрати праву БИСОН дизел пумпу за воду за ваше пословање.

10 основних корака за одабир БИСОН дизел пумпе за воду

Процените своје потребе за пумпањем воде

Пре куповине, процените своје специфичне потребе за пумпањем воде. Узмите у обзир факторе као што су запремина воде коју треба да преместите, удаљеност коју треба да се транспортује и захтеви апликације. Ова процена ће вам помоћи да одредите неопходну брзину протока и притисак главе, водећи ваш процес избора.

Одредите захтеве за напајање

Дизел пумпе за воду БИСОН долазе у различитим називима снаге, мерене у коњским снагама (ХП) или киловатима (кВ). Израчунајте захтеве за снагом на основу ваших потреба за пумпањем воде и врсте примене. Уверите се да БИСОН пумпа коју изаберете има довољну снагу да поднесе жељени проток и притисак.

Размотрите преносивост и мобилност

Процените да ли вам је потребна преносива или стационарна БИСОН пумпа за дизел воду. Ако требате често да премештате пумпу између различитих локација или радних места, одлучите се за преносиви модел са ручкама или точковима за лакши транспорт. За стационарне примене где пумпа остаје на фиксној локацији, може бити прикладнија непреносива БИСОН пумпа.

Процените квалитет израде и издржљивост

БИСОН пумпе за дизел воду су дизајниране за употребу у захтевним окружењима. Изаберите пумпу која може да издржи тешке услове тако што ћете тражити пумпе са чврстим оквирима, материјалима отпорним на корозију и издржљивим компонентама. Висококвалитетне БИСОН пумпе ће имати бољи век трајања, минимизирајући ризик од кварова и смањујући трошкове одржавања.

Процените ефикасност горива и капацитет резервоара

Размотрите ефикасност горива БИСОН пумпе за дизел воду. Потражите моделе који нуде оптималну потрошњу горива, јер то може значајно утицати на дугорочне оперативне трошкове. Поред тога, процените капацитет резервоара пумпе како бисте били сигурни да може да ради дуже време без потребе за честим допуном горива.

Проверите нивое буке

БИСОН дизел пумпе за воду су дизајниране са смањењем буке на уму. Ако је бука забрињавајућа, посебно у стамбеним или подручјима осетљивим на буку, потражите БИСОН пумпе са функцијама за смањење буке. Наше пумпе су често дизајниране са материјалима за пригушивање звука или пригушивачима како би се смањио ниво буке, обезбеђујући тише радно окружење.

Истражите репутацију бренда и гаранцију

Као поуздан и реномиран бренд, БИСОН нуди висококвалитетне дизел пумпе за воду са одличним перформансама и издржљивошћу. Стојимо иза наших производа тако што пружамо свеобухватну гаранцију која обезбеђује адекватну покривеност за потенцијалне кварове или проблеме.

Размислите о одржавању и подршци након продаје

БИСОН пумпе за дизел воду су дизајниране са лакоћом одржавања на уму. Процените да ли имате ресурсе и стручност за обављање задатака рутинског одржавања. Поред тога, БИСОН нуди изузетну подршку након продаје, обезбеђујући доступност резервних делова и помоћ од овлашћених сервисних центара. Брза и поуздана подршка је кључна у случају било каквих проблема или поправки.

Подесите буџет

На основу ваших потреба и квалитета које највише цените, одлучите о буџету. Проналажење равнотеже између квалитета, перформанси и цене је кључно јер БИСОН пумпе за дизел воду постоје у различитим распонима цена. Приликом куповине узмите у обзир дугорочну вредност и повраћај улагања.

Упоредите и изаберите праву БИСОН пумпу

Када узмете у обзир све горе наведене факторе, упоредите различите моделе БИСОН дизел пумпи за воду који испуњавају ваше критеријуме. Да бисте изабрали пумпу која најбоље одговара вашим захтевима и распону цена, упоредите њихове карактеристике, карактеристике и трошкове.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима