Професионално решење

Инжењерски тим

ти

Инжењер енергетских производа

Ти Баобин

Пре 2014, Иоу Баобин се бавио истраживањем и развојем и тестирањем механичких производа као што су генератори, пумпе и струја, и био је упознат са свим детаљима производње механичких производа од 0 до 1.

лиу

Инжењер за чишћење

Лиу Ксиаојун

Лиу Ксиаојун је лично основао иновативни технички тим машине за чишћење БИСОН, који води развој основне снаге производа за чишћење, пумпи и мотора и ствара више могућности за производе машина за чишћење БИСОН.

hu

Електрични алат

Хе Цхао

Хе Цхао је дошао у БИСОН 2015. године да води надзор производње електричних алата. Дуго је служио за техничке иновације и техничку подршку након продаје електричних алата, и има прецизну осетљивост на детаље о квалитету електричних алата.

КСНУМКС

Баштенски алати

Ду Јинзхонг

Ду Јинзхонг је инжењер производа за баштенске алате БИСОН, он је већ неколико година дубоко укључен у индустрију баштенских алата и има професионалне погледе на контролу квалитета сировина, начин склапања производа, инспекцију квалитета и масовну производњу.

Процес детекције

инспекција долазног икц

Инспекција долазног ИКЦ-а

Све сировине и производи БИСОН-а потребно је узорковати низом прецизних инструмената, а само производи који прођу узорковање могу ући у складиште сировина. Гарантујте квалитет производа на почетку.

Опис основних делова

радилица

Ковани челик се користи да би се у великој мери избегло ломљење и побољшао радни век и глаткоћа производа.

Тело цилиндра

Усвојите стандардни алуминијум са материјалом високе прецизности како бисте осигурали брзо расипање топлоте и спор пораст температуре како бисте осигурали стабилност рада машине

Прикључна шипка

Процес ливења, другачији од другог фабричког процеса ливења под притиском, висок квалитет затезне чврстоће, повећање издржљивости

карбуратор

Тело је оксидирано, доњи поклопац има тест сланог спреја, односи се на исти прибор као Хуаии, постоје статичне висеће и равни за мерење уља, значајно повећавају капацитет атомизације и економичну уштеду горива

брегаста осовина

Високофреквентни процес гашења, отпоран на хабање, дуг радни век.

опис основних делова

Потпуна провера снаге језгра

Да би се осигурала стабилна излазна снага језгра, професионална и стара технологија ће бити уређена за језгро снаге ове наруџбе, а 100% пуна инспекција ће се извршити путем дигитализације. Обезбедите стабилну снагу фабричких производа.

потпуна провера снаге језгра
инспекција интензивног узорковања производа

Интензивна контрола узорковања производа

Пре масовне производње, узмите 3% целе машине за монтажу и обавите 24-часовни непрекидни рад са пуним оптерећењем. Након испуњавања стандарда, може се ставити у масовну производњу. Осигурано је да се и даље може користити кратко време у тешким условима, а животни век је продужен.

Потпуна провера целе машине

Након што је монтажа целе машине завршена, 100% он-лине инструмената је у потпуности прегледано. Уверите се да машина добро ради пре него што напустите фабрику.

комплетан преглед целе машине
одговоран за пуну инспекцију картонских налепница

Одговоран за потпуну инспекцију картонских налепница

Одговоран за потпуну инспекцију картонских налепница.

Одговоран је за праћење инструкција бренда купаца и картонских налепница. Уверите се да купац добије производ који му се свиђа.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима