Професионални добављачи и произвођачи генератора у Кини

БИСОН генератори, дизајнирани да задовоље различите потребе дилера генератора широм света. Наша најсавременија фабрика има напредне производне капацитете и строге мере контроле квалитета како би сваки пут обезбедили поуздане генераторе високих перформанси. БИСОН генератори нуде врхунско корисничко искуство са ненадмашном ефикасношћу горива, ниским нивоом буке и лакоћом одржавања.
Изаберите БИСОН-ов асортиман генератора за моћна, поуздана и водећа решења на тржишту која ће задовољити ваше клијенте и вратити се поново. Искусите предност БИСОН-а сада!

Започните свој велепродајни посао кинеских генератора од сада.

БИСОН Генераторс

Откријте БИСОН-ове најпродаваније генераторе високих перформанси, који обезбеђују поуздана и ефикасна решења за напајање за различите примене и подржани изузетним квалитетом и подршком.

мали дизел генератор 1
Дизел генератор

мали дизел генератор

БИСОН БС2500ДГ је мали и компактни дизел генератор који је савршен за разне врсте

Зашто изабрати БИСОН?

фабрика

ФАЦТОРИ ОУТЛЕТ

БИСОН пружају висококвалитетне производе и професионалну услугу по фабричкој цени.

квалитет

ОДЛИЧАН КВАЛИТЕТ

Сви производи са гаранцијом од најмање 1 године. Можемо да прилагодимо за вас како бисмо задовољили ваше потребе.

сервис

7/24 НАКОНПРОДАЈНИ СЕРВИС

Тренутни одговор 24 сата на мрежи. Наш менаџер продаје ће вам одговорити у најкраћем могућем року.

Сазнајте више О НАМА или НАС КОНТАКТИРАЈТЕ да бисте разговарали о вашим специфичним захтевима.

Питања

питај нас било шта

Ми смо фабрика генератора која се налази у граду Таизхоу, провинција Зхејианг. Тренутно постоје 2 фабрике са годишњом производњом од више од милион јединица и више од 400 запослених.

Контрола квалитета је неопходна за изградњу успешног пословања које испоручује производе који испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Такође чини основу ефикасног пословања које минимизира отпад и ради на високом нивоу продуктивности. Дакле, сваки од наших производа, било сировина или готових производа, биће прегледан и тестиран један по један.

Електрични генератори раде на принципу електромагнетне индукције. Намотај проводника (бакарни калем чврсто намотан на метално језгро) се брзо ротира између полова магнета типа потковица. Магнетно поље ће ометати електроне у проводнику да изазове проток електричне струје унутар њега.

Различите врсте горива имају различите захтеве за складиштење или транспорт, и веома се разликују по цени и доступности. Ово треба изабрати у складу са стварним захтевима купца

Ово у великој мери зависи од произвођача који производи генератор, као и од учесталости рада и одржавања генератора од стране корисника.

Велепродаја генератора - све што треба да знате

Садржај
генератори

БИСОН нуди најпопуларније типове генератора на тржишту, било да вам је потребан бензински генератор, дизел генератор или инвертер генератор, у распону од 1,000 до 15,000 вати. Постоје различите методе покретања, као што су даљинско покретање, електрични старт, аутоматско покретање, трзајно покретање, стартовање кључем итд. 

Такође можете изабрати према гориву које се користи у генератору. Нудимо генераторе на бензин, дизел, природни гас и двоструко гориво.

Када бирате генератор, прво морате сузити тип генератора који вам је потребан. Главни типови су инвертерски генератори и преносиви генератори. Да бисте пронашли најбољи генератор за своје потребе, морате узети у обзир излазну снагу, врсту горива, начин покретања, време рада, величину генератора итд.

Елементи набавке генератора

Као произвођач генератора, разумемо важност да вам обезбедимо квалитетан и поуздан производ. У овом одељку наводимо кључне факторе које треба узети у обзир при избору најбољег генератора за вашег купца. Имајући ове факторе на уму и узимајући у обзир предности наше линије производа, можете са сигурношћу изабрати генератор који најбоље одговара потребама вашег купца. Заједно можемо да обезбедимо да ваши купци добију најбоље решење за своје потребе производње електричне енергије.

  • veličina: Одаберите генератор који може напајати сву опрему која је потребна вашем клијенту. Наши генератори долазе у различитим величинама и капацитетима, од малих преносивих јединица до великих индустријских генератора, осигуравајући савршено пристајање за сваку потребу.
  • Рунтиме: Уверите се да генератор обезбеђује довољно времена рада. Наши генератори су произведени са напредном технологијом за оптимизацију потрошње горива. Поред тога, можете бирати између различитих величина резервоара како бисте задовољили различите потребе. Професионална снага БИСОН-а осигурава да можете пронаћи савршену равнотежу између времена рада и преносивости.
  • Ниво буке: Изаберите генератор са ниским нивоом буке, посебно у стамбеном окружењу или окружењу осетљивом на буку. Наши генератори су пројектовани да раде тихо без жртвовања излазне снаге.
  • Тежина и преносивост: Размотрите генераторе који се лако померају када је потребно. Са ергономским ручкама и чврстим точковима, наши преносиви генератори су дизајнирани да буду лагани и лаки за транспорт.
  • Cena: Уверите се да је генератор у оквиру клијентовог буџета. Нудимо широк спектар генератора по конкурентним ценама за сваки буџет.
  • Лакоћа: Потражите генератор који је једноставан за коришћење и одржавање. Дизајнирани имајући на уму корисничко искуство, наши генератори су лаки за руковање чак и најпочетницима. Наши генератори такође долазе са јасним упутствима и видео подршком.
  • Инвертер и АВР технологија: Аутоматски регулатори напона (АВР) и инвертерски генератори су идеални за напајање осетљиве електронске опреме. Наши генератори обезбеђују чисту и стабилну снагу за безбедно функционисање електронске опреме.
  • Почетни механизам: Изаберите генератор чији механизам за покретање одговара потребама и жељама купца. Нудимо опције ручног и електричног покретања.
  • Zahtevi za održavanje: Изаберите генератор чији захтеви за одржавање одговарају способностима и спремношћу корисника да обављају одржавање. Наши генератори су дизајнирани за лако одржавање и дуготрајне перформансе.
  • Углед марке: Истражите репутацију бренда поузданости и квалитета производа. БИСОН има одличну репутацију у индустрији, што је сведочанство наше посвећености обезбеђивању поузданих, висококвалитетних генератора. Поносимо се нашом посвећеношћу изврсности и задовољству купаца.

Врсте генератора

Генератори претварача

Инвертерски генератори и стандардни преносиви генератори разликују се по врсти енергије коју генеришу, капацитету, преносивости, нивоу буке и цени. Инвертерски генератори су обично скупљи и производе мање енергије, али су преносивији, тиши и производе мање емисија.

Инвертер генератор може директно да пуни дронове и да обезбеди напајање мобилним телефонима, рачунарима, прецизној медицинској опреми и другим уређајима који захтевају висок квалитет енергије; свестранији је, спреман да задовољи потребе за струјом у различитим сценаријима и може да ради на -30 степени Целзијуса. 

БИСОН инвертер генератор усваја интелигентну технологију конверзије фреквенције, што га чини веома ефикасним и стабилним, а потрошња горива је мања од истог типа модела. Машина усваја калемове од бакра високе густине, 36 комада хладно ваљаних челичних плоча у једном тренутку, са јаком проводљивошћу и стабилним перформансама оригиналних лежајева. 

Високотехнолошки материјали чине генератор јачим и тврђим, погодним за употребу у различитим сложеним условима и значајно смањују телесну тежину и стартну буку. Поред тога, машина је опремљена великим точковима и чврстом ручком за ношење, што је чини удобнијом и лакшом за кретање. Стабилност је највећа предност овог модела. Он усваја мотор без четкица са перманентним магнетом ретких земаља, што чини издату струју и напон стабилнијим, тако да не морате да бринете о напајању прецизне опреме.

бензински генератор

Ако су вам потребни само кућни генератори, онда ће компактни и преносиви БИСОН бензински генератор добро задовољити ваше потребе. Универзални покретни точкови са дебелим оквиром чине бензинске генераторе БИСОН погоднијим за подизање и померање грађевина на терену. 

Већина бензинских генератора користи велики пригушни мотор са свом бакарном жицом, малим изобличењем, добрим таласним обликом, довољном снагом и стабилнијим перформансама за различита оштра окружења. Поред тога, имају већу стартну брзину и већу носивост. 

Двоструки систем заштите плус заштита од недостатка уља и заштита од преоптерећења, машина ће се аутоматски зауставити када недостаје уље и преоптерећење. Анти-вибрациони јастучић за стопала + тихи дизајн издувне цеви чини ову машину много мање бучном. Бензински мотор са ваздушним хлађењем је лак за покретање, економичан за рад, једноставан за одржавање и веома прилагодљив животној средини.

дизел генератор

БИСОН дизел генератор је мотор од пуног бакра, 99% бакарна жица високог квалитета, перформансе аутоматске стабилизације напона АВР-а су стабилне, аутоматски старт у било ком тренутку за производњу електричне енергије, поуздан рад, како би се задовољили захтеви употребе механичке и електричне опреме. 

Усвојите четворотактну ваздушно хлађену са директним убризгавањем, добро дизајнирану структуру преноса, малу тежину, малу запремину, ниску стопу кварова, високо прецизну пумпу за убризгавање, тако да гориво буде у потпуности сагорело и економичније. Висококвалитетна метална цев + дизајн оквира чини дизел генератор са високим фактором сигурности, добром дисипацијом топлоте, једноставним одржавањем, погодним за различите инжењерске конструкције и лаким транспортом на отвореном. 

Заштита животне средине је још једна предност овог модела. Ниска потрошња горива, ниска емисија, ниска бука, уштеда енергије уз значајно смањење трошкова.

 

БИСОН такође нуди разне додатке за генераторе, укључујући прекидаче за пренос, комбинације ваздушних компресора, пригушиваче, регулаторе напона, итд. Можете бити сигурни да су генератори који су вам потребни доступни у Бисону, а ми такође можемо да вам пружимо све слике генератора, видео записе, ПДФ датотеке итд. како би вам помогли да боље разумете наше производе.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Релатед Поруке

како разбити генератор

како разбити генератор

БИСОН ће уронити у важност квара вашег генератора, пружити водич корак по корак и разговарати о потенцијалним последицама неисправног извршења овог критичног корака.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима