Велепродаја кинеског дизел мотора

Познати по својој робусности и ефикасности, дизел мотори су у срцу Бисонових производних операција. Наша фабрика је специјализована за широк спектар дизел мотора са снагом у распону од скромних 4 КС за мале примене па све до огромних 50 КС за тешке услове рада. Нудимо различите стилове укључујући линијске, В-облике и радијалне конфигурације како би задовољили ваше јединствене потребе. Сваки дизел мотор је пажљиво дизајниран и строго тестиран производ како би се осигурала поузданост и век трајања. Када одаберете нас, купујете више од дизел мотора, улажете у партнерство изграђено на поверењу и заједничком успеху.

Дизел мотор

БИСОН серија дизел мотора истиче се по широком распону снаге, разноврсности конфигурација, врхунском квалитету, иновативном инжењерингу и ненадмашној постпродајној подршци, пружајући поуздано и ефикасно решење прилагођено вашим специфичним потребама.

уобичајени дизел мотори 1

Уобичајени дизел мотори

1 Висок степен компресије јака снага 2 Велики обртни момент 3 Добре економске перформансе 4 Компресија

4-тактни дизел мотор 1

4-тактни дизел мотор

Преглед Брзи детаљи Стање Нова употреба Генератор пумпа за гориво Дизел тактни 4-тактни цилиндар једноструки

мини дизел мотор 1

Мини дизел мотор

Преглед Брзи детаљи Стање Нова употреба Генератор пумпа за гориво Дизел тактни 4-тактни цилиндар једноструки

мали дизел мотор 1

Мали дизел мотор

1 Нова технологија супер тиха
2 Дуго време рада
3 Економски поуздан издржљив

Започните свој велепродајни посао кинеских дизел мотора од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност дизел мотора БИСОН

Супериорна ефикасност горива

БИСОН дизел мотори су дизајнирани за максималну ефикасност горива. Континуирано иновирамо и усавршавамо нашу технологију како бисмо осигурали да можете ићи даље са мање горива, штедећи и новац и животну средину.

Трајност и дуговечност

Са БИСОН-ом улажете у робусност и дуговечност. Наши мали дизел мотори су конструисани од висококвалитетних компоненти и подвргнути су ригорозном тестирању да би издржали тешке услове и продужене периоде рада. Пружамо сигурност да ваш БИСОН мотор не само да ће трајати, већ ће наставити да ради на свом врхунцу.

уобичајени дизел мотори 2

Моћан обртни момент

Дизел мотори су познати по великом излазном обртном моменту, а у БИСОН-у наши мали дизел мотори нису изузетак. Могу да испоруче значајан обртни момент чак и при ниским обртајима, што их чини идеалним за изазовне задатке који захтевају велику снагу.

Нижи трошкови одржавања

Дизел мотори имају мање делова који могу да покваре у поређењу са бензинским моторима (без свећица), што резултира нижим трошковима одржавања. У БИСОН-у идемо корак даље користећи висококвалитетне компоненте како бисмо осигурали дуговечност и минималну потребу за поправкама.

Табела поређења дизел мотора БИСОН

моделБС170Ф (4ХП)БС178Ф (7ХП)БС186Ф (9ХП)БС186ФА (10ХП)БС188Ф (12ХП)БС192Ф (15ХП)
Врста мотора:Једноцилиндрични, 4-тактни, ваздушно хлађени, са директним убризгавањем, дизел мотор
Пречник к ход [мм]70 × 5578 × 6286 × 7086 × 7288 × 7592 × 75
Запремина [мл]211296406418456498
Брзина мотора [рпм]3000/3600
Однос компресије20:0120:0119:0119:0119:0119:01
Називна излазна снага [кв (хп)]2.5 (3.5) / 30003.7 (5.0) / 30005.7 (7.8) / 30006.0 (8.0) / 30007 (9.5) / 30009 (12.15) / 3000
Максимална излазна снага [кв (хп)]2.8 (3.8) / 36004.0 (5.5) / 36006.3 (8.5) / 36006.7 (8.7) / 36008 (10.8) / 360010 (13.5) / 3600
Гориво0# или 10# лако дизел уље
Запремина резервоара за гориво [л]2.53.55.55.55.55.5
Стопа потрошње горива [г/кв.х]280/288276/285275/281274/280273/279273/279
Запремина уља за подмазивање [л(гал)]0.751.11.651.651.65
Повер-Таке-Оффрадилицарадилицарадилицарадилицарадилицарадилица
Систем за покретањеРецоил или електрични
Правац радилицеУ смеру казаљке на сату од краја замајца
Тип хлађењаПрисилно хлађен ваздухом
Укупна димензија (Д к Ш к В)КСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКСКСНУМКСкКСНУМКСкКСНУМКС
Сува тежина [кг]28/3033/3552/5452/5452/5452/54

Питања

питај нас било шта

Ми смо фабрика генератора која се налази у граду Таизхоу, провинција Зхејианг. Тренутно постоје 2 фабрике са годишњом производњом од више од милион јединица и више од 400 запослених.

Контрола квалитета је неопходна за изградњу успешног пословања које испоручује производе који испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Такође чини основу ефикасног пословања које минимизира отпад и ради на високом нивоу продуктивности. Дакле, сваки од наших производа, било сировина или готових производа, биће прегледан и тестиран један по један.

Бројни производи, укључујући аутомобиле, чамце, грађевинску опрему, пољопривредну опрему и резервне генераторе, користе мале дизел моторе. Они могу покретати разне машине и аутомобиле захваљујући својој прилагодљивости.

Избор БИСОН-а: Изврсност у малим дизел моторима

Садржај

Када размишљате о малом дизел мотору, кључно је одабрати поузданог произвођача који ће задовољити ваше специфичне потребе. Као представник БИСОН-а, еминентног кинеског произвођача малих дизел мотора, ево неколико битних фактора које треба имати на уму:

Процените захтеве за напајање

Одредите прецизну излазну снагу потребну за вашу специфичну примену. Узмите у обзир факторе као што су радно оптерећење, тип машине и услови рада да бисте изабрали мотор са адекватним коњским снагама. БИСОН нуди разноврсну палету мотора, са излазном снагом од 5 КС до 30 КС, обезбеђујући да задовољимо све индустријске захтеве. Без обзира да ли ваша фабрика ради са тешким машинама или је потребна енергија за мање задатке, имамо мотор који одговара вашим потребама.

Процените ефикасност горива

Мали дизел мотори су познати по својој супериорној ефикасности горива. Испитајте стопу потрошње горива мотора, оцене ефикасности и стандарде емисије да бисте осигурали усклађеност са еколошким прописима и оптимизовали дугорочне оперативне трошкове. БИСОН-ови мали дизел мотори су дизајнирани за максималну ефикасност горива. Наши мотори се могу похвалити супериорном потрошњом горива до 30% мањом од индустријског просека. Посвећени смо смањењу оперативних трошкова и придржавању еколошких прописа са нашим моторима са ниским емисијама.

Размотрите компатибилност апликација

Уверите се да је мотор компатибилан са предвиђеном применом. Процените специфичне захтеве као што су обртни момент, брзина и системи хлађења како би одговарали вашим потребама. Наши мотори су разноврсни и покрећу различите апликације као што су генератори, грађевинска опрема и бродска пловила.

Испитајте издржљивост и поузданост

Потражите моторе реномираних произвођача познатих по свом квалитету и поузданости. Проверите карактеристике као што су робусна конструкција, издржљиве компоненте и рекорд перформанси. Поверење и квалитет су у основи БИСОН-а. Наша стопа након продаје је мања од 1%, што нам је донело позитивне критике широм света.

Узмите у обзир нивое буке и вибрација

У професионалним поставкама, бука и вибрације могу утицати на удобност руковаоца и усклађеност са прописима о буци. Процените ниво буке и вибрација мотора и изаберите моделе опремљене одговарајућим мерама за смањење буке. БИСОН-ови мотори испуњавају строге прописе о буци, са нивоима буке од чак 65 дБ, и укључују функције за смањење нивоа вибрација.

Упоредите цене и гаранцију

Прибавите понуде од више добављача да бисте упоредили цене. Иако је трошак фактор, дајте предност дугорочној вредности у односу на уштеду унапред. Док обезбеђујемо моторе врхунског квалитета, одржавамо конкурентне цене. Процените опције гаранције, трајање покрића и репутацију произвођача за поштовање захтева за гаранцију. Наше опције гаранције покривају до 1 године, појачавајући наш фокус на дугорочну вредност у односу на краткорочну уштеду.

Потражите савет стручњака

Наш тим професионалаца има преко 10 година искуства у индустрији и увек је спреман да пружи увид у наше моделе мотора и њихове професионалне примене.

Изаберите БИСОН за потребе вашег малог дизел мотора. Наша непоколебљива посвећеност квалитету, постпродајним услугама и корисничкој подршци издваја нас. Радујемо се што ћемо вам помоћи да донесете информисану одлуку.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима