Велепродаја Кине мотора

Као водећи добављач и фабрика мотора у Кини, БИСОН нуди свеобухватан асортиман мотора, који обухвата различите врсте горива, опсеге снаге од малих до великих, и 2-тактне и 4-тактне опције, хоризонталне и вертикалне конфигурације осе, као и једноструке и дизајн са два цилиндра који задовољава различите захтеве. БИСОН-ови мотори су дизајнирани са широком прилагодљивошћу, што их чини савршеним за различите примене у различитим индустријама. Наш опсежан портфолио енергетских решења и типова мотора осигурава да, без обзира на ваше захтеве, БИСОН има савршен мотор прилагођен вашим специфичним потребама. 

мотор

Започните своју велепродају кинеског мотора од сада.

Мотор

БИСОН мотори се могу похвалити супериорном снагом, изузетном ефикасношћу горива и изванредном издржљивошћу, осигуравајући да добијете машину која надмашује и надмашује остале.

мотор дизел мотора
дизел мотор

Мотор дизел мотора

1 Нова технологија супер тиха 2 Дуго време рада 3 Економичан поуздан издржљив 4 ЦЕ

4-тактни дизел мотор 1
дизел мотор

4-тактни дизел мотор

Преглед Брзи детаљи Стање Нова употреба Генератор пумпа за гориво Дизел тактни 4-тактни цилиндар једноструки

мини дизел мотор 1
дизел мотор

Мини дизел мотор

Преглед Брзи детаљи Стање Нова употреба Генератор пумпа за гориво Дизел тактни 4-тактни цилиндар једноструки

мали дизел мотор 1
дизел мотор

Мали дизел мотор

1 Нова технологија супер тиха
2 Дуго време рада
3 Економски поуздан издржљив

бензински мотор 3
Мотор

Бензински мотор

Преглед Брзи детаљи Стање Нова употреба Водена пумпа генератора Гориво Бензин 4-тактни цилиндар

најбољи бензински мотор 1
Мотор

Најбољи бензински мотор

Ефикасна брзина производње Лого дизајн појачало боја прилагоди ОЕМ појачало ОДМ је доступан Добро контролисан

Започните своју велепродају кинеског мотора од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност мотора БИСОН

Потрошња горива

Ово се постиже технологијом директног убризгавања горива. Ова технологија омогућава прецизну испоруку горива и оптимално сагоревање, смањујући потрошњу горива уз одржавање велике излазне снаге. БИСОН мотори оптимизују потрошњу горива, смањују оперативне трошкове и смањују емисију штетних гасова, доприносећи тако зеленијој и одрживијој будућности.

Низак ниво буке и вибрација

БИСОН мотори су дизајнирани да створе удобније радно окружење и смање хабање компоненти мотора. Уграђивањем напредних инжењерских техника као што су прецизно балансирање и оптимизован дизајн компоненти, БИСОН мотори минимизирају буку и вибрације током рада.

Прилагодљивост

БИСОН мотори нуде висок степен прилагодљивости са различитим конфигурацијама, додатним функцијама и додацима. Може се прилагодити различитим апликацијама, осигуравајући најбоље перформансе и ефикасност. Ова флексибилност чини БИСОН мотор свестраним и прилагодљивим извором енергије за разне индустрије и апликације.

Врхунски материјали

БИСОН мотори су направљени са више материјала и квалитетнијим компонентама. Употреба ових материјала осигурава да мотор може да издржи тешке услове рада, отпоран на хабање и да задржи своје перформансе током времена. Ово смањује потребу за честим одржавањем и заменом, што на крају смањује дугорочне трошкове.

Сазнајте више О НАМА или НАС КОНТАКТИРАЈТЕ да бисте разговарали о вашим специфичним захтевима.

Питања

питај нас било шта

Када окренете замајац да бисте покренули мотор, његови магнети пролазе кроз завојницу или арматуру. Ово ствара варнице.

Истрошени или оштећени кабл за паљење свећице је главни разлог превременог квара намотаја за паљење. Оштећени кабл за паљење свећице ће имати много већи отпор од нормалног. Овај повећани отпор може проузроковати да секундарни намотај завојнице за паљење развије веома висок напон.

Већина типичних проблема са малим моторима односи се на гориво. Мотор ће отказати ако карбуратор није у стању да правилно комбинује гориво и ваздух. Ако се карбуратор запрља, може се лако зачепити, спречавајући да правилно ради.

До повратног паљења долази када гориво које сагорева уђе у мотор или издувни гас. До повратног паљења долази када велика количина непотрошеног горива уђе у мотор пре него што се вентил затвори или испусти у издувни систем. Када дође до варнице у близини џепа за гориво, неискоришћено гориво се запали.

Хладно време отежава покретање малих мотора из два разлога. Прво, уље се згусне када је хладно, што отежава окретање мотора.

Друго, ако резервоар за гориво мотора има летњу мешавину бензина, то ће отежати стартовање на ниским температурама.

Свеобухватан водич за куповину мотора БИСОН за ваше пословање

Садржај
мотор бизона Избор правог мотора за вашу машину је од кључног значаја за обезбеђивање оптималних перформанси, ефикасности и дуговечности. Овај свеобухватни водич за куповину мотора БИСОН ће вам помоћи да разумете све аспекте избора мотора, укључујући различите типове мотора, оцене снаге, типове осовине за клин и друге важне факторе које треба узети у обзир приликом куповине.  

Кључна разматрања за куповину мотора

врста мотора

 
Гсолине Енгине
БИСОН бензински мотори су савршен избор за оне који траже баланс снаге, ефикасности горива и економичности. Наши бензински мотори су дизајнирани да испоруче водеће перформансе у класи у аутомобилима и малим машинама.  
дизел мотор
За тешке машине и грађевинску опрему, БИСОН дизел мотори су индустријски стандард. Са високим обртним моментом и ефикасношћу горива, наши дизел мотори вам дају снагу која вам је потребна да обавите посао.

Номинална снага

БИСОН мотори су доступни у различитим категоријама снаге како би задовољили ваше специфичне захтеве машина. Снага мотора се обично мери у коњским снагама (КС) или киловатима (кВ). За мале машине, БИСОН нуди моторе од 5-20 КС који пружају поуздане, ефикасне перформансе.

Тип осовине за клин

БИСОН нуди различите типове осовина за кључеве како би се обезбедила неприметна интеграција са вашом машином и оптималан пренос снаге.  
равна осовина кључа
Наше равне осовине за клин су разноврсна опција која може да одговара многим применама. БИСОН-ов прецизан инжењеринг обезбеђује савршено пристајање и поуздан пренос обртног момента.  
Конусно вратило за клин
За тешке машине, БИСОН-ове конусне осовине за клин су идеалне. Његов дизајн омогућава чвршће пријањање и побољшан пренос обртног момента за врхунске перформансе у захтевним условима.  
Сплине вратило
Идеалне за апликације високих перформанси, БИСОН-ове навојне осовине имају вишеструке равномерно распоређене жлебове за максимални пренос обртног момента и несметан рад.

метод покретања

БИСОН нуди различите методе покретања које одговарају вашим механичким потребама и жељама. Неке уобичајене методе покретања укључују:  
Ручни трзајни старт
Ручно покретање са трзајем је исплатив и једноставан метод покретања који захтева од корисника да повуче уже да би преврнуо мотор. БИСОН-ов систем за лако повлачење обезбеђује глатке и поуздане стартове сваки пут.  
електрични старт
Електрични старт нуди згодан, лак начин за покретање само окретањем кључа или притиском на дугме. БИСОН електрични стартни мотор омогућава брзо и поуздано покретање, идеално за кориснике који преферирају минималан физички напор.  

потрошња горива

Дизајнирани имајући на уму ефикасност горива, БИСОН мотори вам штеде трошкове горива и минимизирају ваш утицај на животну средину. Изаберите БИСОН за еколошки прихватљиву алтернативу без угрожавања перформанси.  

Стандарди емисије

Сви БИСОН мотори су у складу са локалним стандардима и прописима о емисији издувних гасова, осигуравајући да избегнете новчане казне и казне, а истовремено доприносите чистијој животној средини.

опције прилагођавања

БИСОН разуме да је свака механичка примена јединствена и поносни смо што смо у могућности да понудимо широк спектар опција прилагођавања како бисмо испунили ваше специфичне захтеве. Наш тим висококвалификованих инжењера може блиско сарађивати са вама на развоју решења по мери за различите компоненте, обезбеђујући да ваш БИСОН мотор савршено одговара вашим механичким потребама. делови мотора бизона

БИСОН мотори: врхунски избор за избирљиве потрошаче

БИСОН мотори се издвајају од конкуренције по својим перформансама без премца, изузетној поузданости и издржљивости, прилагодљивим решењима, водећој стручности у индустрији и изузетној подршци корисницима. Наша најсавременија технологија, ригорозно тестирање и посвећеност иновацијама чине нас лидером од поверења у нашој области. Изаберите БИСОН за висококвалитетне моторе који испуњавају и превазилазе ваше захтеве.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима