Велепродаја кинеског дизел генератора

Ако тражите поуздан и економичан мали дизел генератори за кућу или посао, Фабрика за производњу генератора Таизхоу БИСОН је најбољи избор за вас.

Са дугогодишњим искуством и посвећеношћу квалитету, БИСОН нуди широк спектар дизел генератора дизајнираних да задовоље потребе различитих примена. Било да вам је потребан генератор за градилиште, догађај на отвореном или за резервно напајање у хитним случајевима, БИСОН има генераторе који ће задовољити ваше потребе.

Дизел генератори отвореног оквира

БИСОН дизел генератори отвореног оквира имају лагани дизајн који је једноставан за ношење, осигурава ефикасно хлађење и продужено време рада, што га чини приступачном опцијом за кориснике са различитим буџетима, док његово једноставно одржавање омогућава брз приступ компонентама, повећавајући удобност корисника.

Тихи дизел генератори

Откријте БИСОН тихе дизел генераторе који се одликују изузетно тихим радом, ефикасношћу горива, компактним дизајном, ниским захтевима за одржавањем и напредном контролом излазне снаге, а све су стручно пројектовани да обезбеде поуздано и дискретно решење за напајање.

резервни дизел генератор41423500564

Стандби дизел генератор

Представљамо наш резервни дизел генератор, БС8500СЕ, пројектован да испоручује поуздану снагу током критичних тренутака.

дизел генераторски сет 2

Дизел генераторски сет

Снажни бензински генератор са ваздушним хлађењем – параметар производа Место порекла: Зхејианг, Кина (копно) Бренд

Започните свој велепродајни посао кинеских дизел генератора од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност дизел генератора БИСОН

Низак ниво буке

Дизел генератори БИСОН користе напредну технологију смањења буке и звучно изолована кућишта, обезбеђујући тихе перформансе погодне за стамбена подручја, догађаје и друга окружења осетљива на буку, омогућавајући вам да уживате у поузданој снази без ометања околине.

Супериор Еффициенци

БИСОН дизел генератори нуде изузетну ефикасност горива, смањујући оперативне трошкове и максимизирајући време рада. Уз напредну технологију и оптимизоване перформансе мотора, доживећете дуже сервисне интервале и мању потрошњу горива.

Поузданост без премца

БИСОН дизел генератори су дизајнирани за доследне перформансе и поузданост, обезбеђујући да ваше потребе за енергијом буду задовољене чак иу најзахтевнијим ситуацијама. Са функцијама као што су аутоматски регулатори напона, заштита од преоптерећења и робустан дизајн мотора, можете се ослонити на БИСОН генераторе за стабилну излазну снагу.

Висококвалитетна производња

Сертификован према ИСО 9001:2015, БИСОН гарантује врхунску израду и издржљивост сваког генератора. Направљени од материјала високог квалитета и ригорозних процеса контроле квалитета, наши генератори су дизајнирани да издрже чак и најтеже услове.

Шта нас чини конкурентним?

Упоредна табела дизел генератора БИСОН

Дизел генераторБС3500ДСЕБС5000ДСЕБС6500ДСЕБС7500ДСЕБС8500ДСЕБС9500ДСЕБС10500ДСЕБС11500ДСЕ
Називна фреквенција (ХЗ)50/6050/6050/6050/6050/6050/6050/6050/60
Називни напон (В)

220.230.240.110/220.120/220.120/240.220/380.230/400

Максимална снага (КВ)34.655.56.58910
Називна снага (КВ)2.84.24.5567.51010.5
АлтернаторБакарБакарБакарБакарБакарБакарБакарБакар
Фактор1/0.81/0.81/0.81/0.81/0.81/0.81/0.81/0.8
Фаза

Једнофазна/трофазна

Систем за покретањеЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични старт
Запремина резервоара за гориво (Л)1515151515/3015/303030
моделБС178Ф(Е)БС186Ф(Е)БС186ФА(Е)БС188Ф(Е)БС192Ф(Е)БС1100Ф(Е)БС1102ФЕБС1103ФЕ
БореКсстроке (мм)78*6286*7086*7288*7592*75100*84110*84
Запремина (ццм)296406418456498660720760
Однос компресије20:0119:0119:0119:0119:0119:0119:0119:01
тип

Једноцилиндрични, ваздушно хлађени, 4-тактни, дизел мотор.

Систем за паљење

Компресијско сагоревање

Ниво буке (дБ)7272727272727272
ГВ (кг)142152155158163280300320
Димензије (мм)КСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКС

Питања

питај нас било шта

Ми смо фабрика генератора која се налази у граду Таизхоу, провинција Зхејианг. Тренутно постоје 2 фабрике са годишњом производњом од више од милион јединица и више од 400 запослених.

Контрола квалитета је неопходна за изградњу успешног пословања које испоручује производе који испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Такође чини основу ефикасног пословања које минимизира отпад и ради на високом нивоу продуктивности. Дакле, сваки од наших производа, било сировина или готових производа, биће прегледан и тестиран један по један.

Дизел гориво је економичније и мање запаљиво од бензина, због чега га користе дизел генератори. Такође су погоднији за велика оптерећења и продужену употребу.

Редовно одржавање је кључно за оптималне перформансе и дуговечност дизел генератора. Генерално се препоручује сервисирање генератора сваких 250 сати рада или како је одредио БИСОН. Рутинско одржавање укључује замену уља и филтера, проверу нивоа горива, проверу електричних прикључака и свеукупне провере система.

Апсолутно! Дизел генератори су популаран избор за резервно напајање у стамбеним зградама. Они могу да снабдевају струјом током нестанка струје, обезбеђујући да витални системи и уређаји као што су светла, фрижидери и ХВАЦ јединице наставе да раде. Кључно је одабрати величину генератора која одговара потребама за струјом вашег дома.

Чак и док дизел генератори стварају мање загађивача од својих претходних колега, они и даље производе емисије угљеника. Али због технолошких побољшања, строжија ограничења емисије сада испуњавају еколошки прихватљивији дизел мотори. Поред тога, коришћење биодизела или додавање система контроле емисија може додатно смањити утицај на животну средину.

Водич за куповину дилера дизел генератора: прави избор

Садржај

Као дизел генератор, од виталног је значаја да разумете факторе који утичу на одлуке о куповини ваших купаца. Наш водич за куповину ће вам помоћи да постанете стручњак за дизел генераторе и помоћи вашим купцима да направе прави избор. Од одређивања захтева за напајањем до процене карактеристика до разматрања потреба за одржавањем, дозволите БИСОН-у да истражи основе које помажу купцима да донесу одлуке о куповини.

Процијените потребе купаца за електричном енергијом

Први корак у избору правог дизел генератора је процена захтева за снагом. Подстакните своје клијенте да размотре уређаје, опрему или системе којима ће бити потребна струја током нестанка струје или на удаљеним локацијама. Помозите им да наведу своје захтеве за снагом и израчунају укупну потребну снагу. Ово ће вам омогућити да препоручите праву величину генератора и излазну снагу за њихове потребе.

Узмите у обзир преносивост

Преносивост треба узети у обзир посебно ако је вашем купцу потребан генератор за мобилне операције, активности на отвореном или градилишта. Обезбедите преносне генераторе који се могу померати и стационарне генераторе који ће остати на једном месту како би задовољили различите потребе купаца.

Ниво буке

Нивои буке генератора могу увелико варирати, тако да се овај аспект мора узети у обзир, посебно ако ваш клијент планира да користи генератор у стамбеној зони или у окружењу осетљивом на буку. Алтернативни генератори са нижим нивоом децибела или генератори опремљени звучним кућиштима како би се смањило загађење буком.

Потрошња горива

Ефикасност горива игра виталну улогу у оперативним трошковима дизел генератора. Понудите моделе који штеде гориво, јер то може уштедети вашим клијентима много новца током времена. Размислите о генераторима са напредним системима за убризгавање горива или функцијама за уштеду енергије које оптимизују потрошњу горива.

Време рада и капацитет горива

Процените време рада и капацитет горива сваког генератора. Дуга времена рада су пожељна, посебно током дужих нестанка струје. Поред тога, генератори са већим резервоарима горива ће захтевати мање интервала за допуњавање горива, пружајући вашим купцима удобност и непрекидно напајање.

Робусност и поузданост

Када бирате дизел генератор за свој инвентар, дајте предност моделима познатим по својој робусности и поузданости. Одаберите генераторе који су направљени од висококвалитетних материјала и имају чврсту конструкцију како бисте били сигурни да могу издржати различите услове и обезбедити поуздану снагу у годинама које долазе. Фокусирајте се на рад са познатим брендовима као што је БИСОН који доследно испоручују трајне и поуздане производе.

Сецурити Феатурес

Уверите се да је дизел генератор који испоручујете опремљен неопходним безбедносним функцијама. То може укључивати механизме за аутоматско искључивање у случају ниског нивоа уља или квара мотора, као и заштиту од скокова напона и преоптерећења. Безбедност увек треба да буде на првом месту.

фактори одржавања

Размотрите захтеве одржавања дизел генератора који испоручујете. Неки модели захтевају често одржавање, као што је промена уља и филтера, док други могу бити дизајнирани са функцијама самоодржавања или продуженим сервисним интервалима. Доступан је низ опција које одговарају различитим преференцијама купаца, омогућавајући им да одаберу генератор који најбоље испуњава њихова очекивања одржавања.

Буџетска разматрања

Обезбедите дизел генераторе по различитим ценама како би одговарали купцима са различитим буџетима. Не заборавите да нагласите дугорочну вредност и користи које генератор пружа, уместо да се фокусирате само на првобитне трошкове.

Гаранција и корисничка подршка

Проверите гаранцију коју даје произвођач. Чврста гаранција даје вашим клијентима мир и штити њихову инвестицију. Партнер са произвођачем као што је БИСОН који нуди одличну корисничку подршку и гаранцију.

у закључку

Све у свему, дизел генератори су неопходни за обезбеђивање поуздане и ефикасне електричне енергије за различите намене. Савршени су за личну и индустријску употребу због својих изванредних квалитета укључујући ефикасност, поузданост, преносивост и моћну излазну снагу. Разумевањем ових кључних фактора и набавком квалитетних дизел генератора реномираних произвођача као што је БИСОН, моћи ћете да усмерите своје купце у доношењу правог избора за њихове потребе за електричном енергијом.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Релатед Поруке

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима