Велепродаја Кина бензинска пумпа за воду

БИСОН производи све врсте бензинских пумпи за воду, укључујући центрифугалне пумпе, хемијске пумпе, самоусисне пумпе и пумпе високог притиска. Снага се креће од преносивих јединица од 1-2 КС до моћних индустријских пумпи преко 10 КС. Наши високи производни капацитети нам омогућавају да ефикасно задовољимо велике захтеве. Поносни смо што имамо ИСО (управљање квалитетом и животном средином) и ЦЦЦ акредитације које показују нашу посвећеност квалитету и безбедности. Како настављамо са иновацијама и тежимо изврсности, уверавамо вас да наше пумпе представљају савршену комбинацију ефикасности, издржљивости и перформанси, прилагођену вашим потребама.

пумпа

Бензинска пумпа за воду

Асортиман бензинских пумпи за воду БИСОН нуди свестраност без премца, велики опсег снаге, одличну ефикасност и гаранцију међународно признатих сертификата, што га чини поузданим решењем за различите пољопривредне потребе.

мала пумпа за воду 1

Мала пумпа за воду

Снажне ноге против вибрација Фабрика Алибаба златних добављача призната од стране 8220 ЦЕ ИСО9001 8221 и

преносива пумпа за воду22286267273

Преносна пумпа за воду

Економичан поуздан и издржљив
Снажан капацитет оптерећења
Стабилне перформансе Снажан излаз
деликатан

пумпа за воду на гас02007876095

Пумпа за воду на гас

Једна година гаранције
Компактно шокантно светло и преносиви извор напајања за хитне случајеве забаве и

Започните свој велепродајни посао кинеских бензинских пумпи за воду од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност бензинске пумпе за воду БИСОН

Прилагодљивост

Асортиман бензинских пумпи за воду БИСОН је дизајниран да задовољи широк спектар примена од наводњавања и контроле поплава до одводње градилишта. Улажемо значајна средства у истраживање и развој како бисмо осигурали да су наше пумпе погодне за различите намене, што их чини првим избором у многим индустријама.

Одлична ефикасност

Ефикасност је у срцу производног процеса. БИСОН је уложио безброј сати у инжењеринг и тестирање како би осигурао да наше пумпе испоручују максималан проток воде уз минималну потрошњу горива. Висока ефикасност наших пумпи штеди новац купцима током животног века производа.

бизон пумпа за воду

Опсег велике снаге

БИСОН зна да различити задаци захтевају различите нивое снаге. Као резултат тога, нудимо пумпе у распону од 1-2 КС за мале преносиве потребе до робусних индустријских пумпи преко 10 КС. Наша посвећеност испуњавању свих потреба је оно што нас издваја на тржишту.

Међународно призната сертификација

За нас се не може преговарати о квалитету и безбедности. БИСОН је добио ИСО, АПИ и ЦЦЦ сертификат, што показује да се придржавамо међународних стандарда. Ови сертификати показују наше напоре да осигурамо да су наши производи поуздани и безбедни за употребу.

Табела поређења бензинских пумпи за воду БИСОН

пумпа за бензинску водуБСКСНУМКСБСКСНУМКСБСКСНУМКСБСКСНУМКС
величина улаза и излаза (мм)40 (1.5″)50 (2.0″)80 (30″)100 (4.0″)
подизање пумпе (м)20283025
висина усисавања (м)7887
флукс (м鲁/х)20366075
модел мотораБС156ФБС168Ф-1БС168Ф-1БСКСНУМКС
типједноцилиндрични, ваздушно хлађен, 4-тактни
запремина (цц)93.5196196210
максимална снага (кв)25.25.25.6
називна снага (кв)1.84.74.75.1
називна брзина (о/мин)3000/36003000/36003000/36003000/3600
отвор*ход (мм)56*3868*5468*5470*54
Однос компресије7.78.58.58.5
запремина резервоара за гориво (л)1.63.63.63.6
маса тежина (кг)22283039
величина (д*ш*в) (мм)КСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКС
20гп (сет)686385330160
40хк (комплет)1568900828402

Питања

питај нас било шта

Ми смо фабрика генератора која се налази у граду Таизхоу, провинција Зхејианг. Тренутно постоје 2 фабрике са годишњом производњом од више од милион јединица и више од 400 запослених.

Контрола квалитета је неопходна за изградњу успешног пословања које испоручује производе који испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Такође чини основу ефикасног пословања које минимизира отпад и ради на високом нивоу продуктивности. Дакле, сваки од наших производа, било сировина или готових производа, биће прегледан и тестиран један по један.

Апсолутно! Вода са различитим степеном материјала, укључујући пијесак, блато и ситне честице, може се руковати пумпама за воду за бензин. Да би се обезбедиле максималне перформансе, пумпа се, међутим, мора правилно очистити након сваке употребе.

Бензинске пумпе за воду стварају одређену буку због својих снажних мотора. Међутим, многи модерни модели БИСОН-а долазе опремљени функцијама за смањење буке како би се смањио ниво звука. Ако је бука забрињавајућа, потражите пумпе са звучном изолацијом или размислите о њиховој употреби током одређених сати.

Водена пумпа за бензин: Поуздано решење за ваше пословање

Садржај

Као дилер, куповина пумпи за бензин за воду од произвођача је критичан део вашег пословања. Овај водич ће вас провести кроз све важне тачке које треба да узмете у обзир када купујете бензинске пумпе за воду. Имајући ове тачке на уму, можете осигурати да пумпе за бензин за воду које купите нису само висококвалитетне и поуздане, већ и да задовољавају широк спектар потреба и преференција купаца.

Разумите своје тржиште

Пре него што почнете да купујете, важно је да разумете потребе и захтеве вашег тржишта. Да ли ваши купци траже пумпе за тешке услове за комерцијалну употребу или лакше моделе за стамбену употребу? Каква им је излазна снага потребна? Разумевање ових детаља ће вам помоћи да донесете боље одлуке о куповини.

  • Спецификације пумпи: Бензинске пумпе за воду долазе са различитим спецификацијама као што су коњске снаге, брзина протока воде (ГПМ), подизање главе и величина улаза/излаза. Изаберите произвођача са разноврсним асортиманом производа како бисте задовољили широк спектар потреба купаца. Линија бензинских пумпи за воду БИСОН укључује пумпе снаге у распону од 2 КС за мање задатке, до робусних модела од 20 КС за тешке апликације. Брзина протока воде у нашим пумпама може варирати од 50 ГПМ за стамбену употребу, до 500 ГПМ за индустријске потребе.
  • Потрошња горива: Ефикасност горива је важан фактор за многе купце. Ефикаснији модели могу корисницима да уштеде новац на трошковима горива и генерално су еколошки прихватљивији.
  • Једноставност коришћења: Пумпе које су једноставне за руковање, са јасним упутствима и једноставним контролама, вероватно ће бити популарније међу вашим купцима. Свака БИСОН пумпа долази са детаљним, али лако разумљивим упутством за употребу, што чини рад једноставним чак и за кориснике који први пут користе.
  • Ниво буке: Ниво буке може бити важан фактор, посебно за стамбене кориснике који можда раде са својим пумпама у окружењима осетљивим на буку. Проверите нивое децибела пумпи и одлучите се за тише моделе ако је могуће.
  • Сигурносне карактеристике: Сигурност је кључна ствар. Серија пумпи БИСОН укључује уграђену функцију термичке заштите од преоптерећења, функцију аутоматског искључивања при ниском нивоу уља и сигурносне вентиле. Ове карактеристике значе да ваши купци могу са поверењем да користе наше пумпе, знајући да имају додатни слој заштите.

Оцените произвођача

Приликом избора произвођача водите рачуна о његовој репутацији, годинама пословања и квалитету производа. Да ли нуде гаранције? Да ли су њихови производи сертификовани од стране надлежних органа? Такође је кључно проверити да ли пружају постпродајне услуге и резервне делове. Да ли је произвођач поуздан када су у питању рокови испоруке? Процените посвећеност произвођача иновацијама и технологији. Произвођач који стално унапређује своје производе вероватно ће понудити врхунски квалитет.

БИСОН је брзо растао током година и имамо доказано искуство у испоруци производа високог квалитета. Све наше пумпе су сертификоване по ИСО 9001 и долазе са свеобухватном гаранцијом од 1 године. За продавце пумпи за воду, такође ћемо обезбедити бесплатну додатну опрему или потрошне делове који ће вам помоћи у послепродаји. Посвећени смо иновацијама и улажемо 15% нашег годишњег прихода у истраживање и развој.

Цене

Размотрите цену пумпе и упоредите је са њеним карактеристикама и предностима. Запамтите, најјефтинија опција није увек најбоља. Морате пронаћи равнотежу између трошкова и квалитета како бисте осигурали профитабилност. Скуп производ и даље може да понуди велику вредност ако је квалитетан и препун корисних функција.

Могућности брендирања

Размотрите да ли произвођач пружа могућности за брендирање. БИСОН нуди опције прилагођавања за поруџбине преко 50 јединица, омогућавајући вам да брендирате наше пумпе логотипом вашег дилера. Ово не само да побољшава видљивост вашег бренда, већ и подстиче лојалност купаца.

Обука и подршка

Да ли произвођач нуди обуку о својим производима? Поседовање детаљног знања о пумпама које продајете може вам помоћи да пружите бољу услугу својим клијентима. Такође проверите да ли пружају техничку подршку у случају било каквих проблема.

БИСОН пружа видео снимке у вези са пумпама и детаљне приручнике за производе како бисте осигурали да имате дубоко разумевање наших пумпи. Наш тим за техничку подршку је доступан 24/7 да вам помогне у вези са свим проблемима и упитима.

Услуге одржавања и поправки

Разумети захтеве одржавања пумпи и да ли су услуге поправке лако доступне. БИСОН обезбеђује детаљне водиче за одржавање уз сваку пумпу и нуди подршку за поправку са просечним временом обрта од само 48 сати.

Утицај на животну средину

Размотрите утицај пумпи на животну средину. БИСОН пумпе за воду су дизајниране са еколошким карактеристикама као што су мотори са ниским емисијама и технологије за уштеду енергије. Одабиром нас, усклађујете се са произвођачем који даје приоритет одрживости и еколошкој одговорности.

Одабиром нас за свог добављача, улажете у низ производа који нуде квалитет, ефикасност и сигурност. Радујемо се партнерству са вама како бисмо задовољили различите потребе ваших клијената.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Контактирајте нас и започните посао са пумпама за воду са сопственим логотипом и дизајном

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима