Велепродаја Кина дизел машина за прање под високим притиском

БИСОН висококвалитетне дизел машине за прање под притиском – врхунско решење за чишћење тешких машина, опреме и возила. Наш асортиман укључује различите типове и моделе прилагођене за различите потребе наших купаца за чишћење, осигуравајући одличне резултате сваки пут.

У БИСОН-у смо поносни на израду сваке машине за прање под притиском са фокусом на квалитет, издржљивост и поузданост. Ово чини наше дизел машине за прање под притиском идеалним за комерцијалне чистаче и „уради сам“ ентузијасте у вашој бази купаца.

машина за прање под високим притиском 3

дизел машина за прање под високим притиском

БИСОН дизел машине за прање под притиском истичу се по својим издржљивим дизел моторима, ефикасности горива, напредним системима хлађења за континуирану употребу, снажном излазу под високим притиском и супериорном обртном моменту за тешке задатке. Надоградите на БИСОН да бисте разликовали своје пословање у индустрији машина за прање под притиском.

дизел мотор за прање

дизел мотор за прање

Преглед Брзи детаљи Тип машине: Чистач високог притиска Стање: Ново место порекла: Зхејианг, Кина

прање бензинским млазом 1

Петрол Јет Васх

Преглед Брзи детаљи Тип машине: Чистач високог притиска Стање: Ново место порекла: Зхејианг, Кина

Започните свој велепродајни посао кинеских машина за прање под високим притиском.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност БИСОН Диесел машине за прање под притиском

Неупоредива снага и ефикасност

БИСОН је посвећен пружању моћних и ефикасних дизел машина за прање под притиском користећи висококвалитетне моторе у својим производима. Ови снажни мотори омогућавају машини за прање под притиском БИСОН да без напора одува прашину и прљавштину, штедећи вам време и енергију.

Дуг животни век и издржљивост

БИСОН Дизел машине за прање под притиском су направљене имајући на уму издржљивост и дуговечност. Компанија користи висококвалитетне материјале и компоненте како би издржала тешке задатке чишћења и радила дуги временски период без прегревања.

дизел машина за прање под високим притиском

Еколошки

БИСОН је посвећен смањењу утицаја дизел машина за прање под притиском на животну средину коришћењем напредних технологија за контролу емисије. Ови модерни дизел мотори емитују мање загађивача и еколошки су прихватљивији избор.

безбедносне функције

БИСОН Диесел машине за прање под притиском су опремљене разним сигурносним карактеристикама као што су термички сигурносни вентил, сигурносни вентил под притиском и сигурносни прекидач за искључење. Ове функције помажу у заштити корисника и опреме од потенцијалних оштећења или незгода.

Зашто изабрати БИСОН?

фабрика

ФАЦТОРИ ОУТЛЕТ

БИСОН пружају висококвалитетне производе и професионалну услугу по фабричкој цени

квалитет

ОДЛИЧАН КВАЛИТЕТ

Сви производи са гаранцијом од најмање 1 године. Можемо да прилагодимо за вас како бисмо задовољили ваше потребе.

сервис

7/24 НАКОНПРОДАЈНИ СЕРВИС

Тренутни одговор 24 сата на мрежи. Наш менаџер продаје ће вам одговорити што пре.

Упоредна табела за дизел машине за прање под притиском БИСОН

Дизел машина за прање под високим притискомБС-ДЕ200АБС-ДЕ200ББС-ДЕ250АБС-ДЕ250Б
Снага мотора:КСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХПКСНУМКСХП
Напајање:дизелдизелдизелдизел
Модел мотора:КСНУМКСФАКСНУМКСФАКСНУМКСФАКСНУМКСФА
Спеед:3400 РМП3400 РМП3400 РМП3400 РМП
Радни притисак:170Бар/2500пси170Бар/2500пси250Бар/3600пси250Бар/3600пси
Проток:15ЛПМ15ЛПМ15ЛПМ15ЛПМ
Покрени систем:Електрични стартЕлектрични стартЕлектрични стартЕлектрични старт
Модел пумпе:ПГ200 трострука клипна пумпаПГ200 трострука клипна пумпаПГ250 трострука клипна пумпаПГ250 трострука клипна пумпа
Глава пумпе:месингмесингмесингмесинг
ГВ (кг):64837493
Димензије (мм)КСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСмм
20фт (сет)90879087
40ХК(Сет)240232240232

* Горе наведени су само популарни модели параметара наше дизел машине за прање под притиском са хладном водом, ако желите дизел машину за прање под притиском, контактирајте нашег продавца директно.

Питања

питај нас било шта

Док и дизел и бензински уређаји за прање под притиском раде слично, главна разлика лежи у врсти горива које се користи. Дизел машине за прање под притиском користе дизел гориво, које нуди бољу потрошњу горива, издржљивост и дуговечност у поређењу са бензином.

Дизел машине за прање под притиском се обично препоручују за употребу на отвореном због емисија које производе дизел мотори. Ако се користи у затвореном простору, одговарајућа вентилација је кључна да би се обезбедило безбедно окружење.

Дизел машине за прање под притиском су невероватно моћне и можда нису погодне за деликатне површине, јер потенцијално могу да изазову штету. Препоручује се подешавање притиска или употреба одговарајућих млазница за нежно чишћење осетљивих површина.

 Када користите дизел машина за прање под притиском, неопходно је да носите заштитну опрему, као што су заштитне наочаре и рукавице. Поред тога, поштовање упутстава произвођача и одржавање правилног постоља су од виталног значаја за безбедан рад.

Да, дизел машине за прање под притиском имају тенденцију да производе више буке у поређењу са својим електричним колегама. Важно је размотрити ограничења буке и предузети одговарајуће мере, као што је коришћење заштите за слух ако је потребно.

Ултимативни водич за избор дизел машина за прање под притиском

Садржај

Дизел машине за прање под притиском нуде комбинацију снаге, свестраности и поузданости без премца, што их чини идеалним за тешке задатке чишћења. Ако разумете како функционишу и пратите наш водич за куповину, можете пронаћи савршени дизел машина за прање под притиском за ваше потребе.

Шта је дизел машина за прање под притиском?

Важно је разумети како функционише дизел машина за прање под притиском. Ове машине користе дизел мотор за погон пумпе за воду која производи прскање воде под високим притиском. Вода се може загрејати да би се додатно побољшала њена моћ чишћења. Са снагом мотора и спрејом под високим притиском, дизел уређаји за прање под високим притиском су одлични у уклањању тврдокорне прљавштине, прљавштине, па чак и боје са разних површина.

Фактори које треба узети у обзир при избору дизел машине за прање под притиском

Када бирате дизел уређај за прање под притиском, узмите у обзир факторе као што су снага чишћења, издржљивост, преносивост, капацитет горива, опције млазница и безбедносне карактеристике. Имајући ове тачке на уму, можете бити сигурни да ћете донети информисану одлуку и пронаћи најбољу опцију за своје пословање. БИСОН дизел машине за прање под притиском су моћна и поуздана решења за све ваше потребе чишћења.

  • Моћ чишћења: Потражите дизел машине за прање под високим притиском са високим ПСИ (фунтима по квадратном инчу) и ГПМ (галони у минути) оценама. Ово показује моћ чишћења машине и њену способност да се носи са тврдокорном прљавштином и мрљама.
  • Трајност: Узмите у обзир квалитет израде и материјале који су коришћени у изради ваше машине за прање под притиском. Изаберите модел са чврстим оквиром и издржљивим компонентама који могу да издрже редовну употребу и тешке задатке чишћења.
  • Покретност: Ако вам је потребна мобилност, потражите дизел машина за прање под притиском са точковима и компактног дизајна. Ово ће олакшати машини да се креће и дође до различитих области.
  • Капацитет горива: Проверите капацитет резервоара за гориво ваше машине за прање под притиском да бисте били сигурни да може да поднесе ваше потребе за чишћењем без честог допуњавања горива.
  • Опције млазница: Потражите машине за прање под притиском које нуде различите опције млазница, укључујући подесиве шеме прскања које одговарају различитим задацима чишћења и типовима површина.
  • Сигурносне карактеристике: Уверите се да ваша машина за прање под притиском има основне безбедносне карактеристике, као што је блокада окидача за спречавање случајног прскања и систем аутоматског искључивања због прегревања или ниског нивоа уља.

Одржавање и подршка

Редовно одржавање је неопходно да би се осигурало да ваш дизел машина за прање под притиском настави да ради најбоље. Ово укључује проверу и замену уља, чишћење ваздушног филтера и проверу истрошености црева и млазница. Увек користите оригиналне резервне делове да бисте одржали врхунске перформансе и избегли потенцијално оштећење ваше машине.

Партнерство са БИСОН-ом осигурава да имате стручну подршку и услугу када вам затребају. Можемо вам помоћи у решавању проблема, саветима за одржавање и дати смернице за ефикасно коришћење вашег дизел машине за прање под притиском.

Примене и индустрије

Дизел машине за прање под притиском се користе у разним индустријама, укључујући грађевинарство, пољопривреду, аутомобилско и индустријско чишћење. Одлични су у задацима као што су уклањање прљавштине, масноће и прљавштине са тешких машина, чишћење великих возила и одржавање екстеријера зграда и спољашњих простора.

Разумевањем специфичних потреба ваше индустрије и изазова чишћења са којима се суочавате, можете да изаберете дизел машина за прање под притиском која нуди праву комбинацију снаге, карактеристика и додатака за ефикасно и ефикасно обављање посла.

БИСОН: Ваш поуздан произвођач дизел машина за прање под притиском

БИСОН нуди широк избор укључујући индустријске, тешке, комерцијалне и дизел машине за прање под притиском. Као водећи произвођач дизел машина за прање под притиском, поносни смо што смо у могућности да нашим купцима пружимо производе и додатну опрему високог квалитета. Наш искусни тим је спреман да вам помогне да изаберете прави уређај за прање под притиском за ваше специфичне потребе, уз сталну подршку и сервис.

Са нашим широким избором дизел машина за прање под притиском и посвећеношћу задовољству купаца, можете са самопоуздањем да се носите са сваким изазовом чишћења и уживате у врхунским перформансама. Верујте нам да вам обезбедимо врхунско решење за све ваше захтеве за дизел машине за прање под притиском.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима