Велепродаја Кине Инвертер Генератор

Добродошли у наш напредни асортиман кинеских инверторских генератора у распону од 1,000 до 6,000 вати, дизајнираних за преносиве и стандби апликације. Наши производи су вођени технолошким иновацијама како би осигурали најбоље перформансе, ефикасност и поузданост у класи. Ове генераторе подржава наша фабрика високог капацитета која производи преко 500,000 генератора годишње захваљујући нашем ефикасном систему управљања. Обезбеђујемо квалитет кроз ригорозне методе испитивања, чинећи наше генераторе не само куповином, већ и поузданим решењем за напајање.

Инвертер Генератор

Неупоредива енергетска ефикасност, нижи нивои буке и беспрекоран рад чине инвертер генераторе БИСОН идеалним избором за оне који траже поуздано и иновативно решење за напајање.

Започните велепродају кинеског генератора инвертера од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност БИСОН Инвертер Генератора

Чиста и стабилна снага

Једна од истакнутих карактеристика инвертер генератора је њихова способност да производе чисту и стабилну снагу. Излаз из ових уређаја веома личи на електричну енергију коју добијамо од комуналних предузећа. Ово чини инвертер генераторе идеалним за напајање осетљиве електронике, као што су лаптопови, паметни телефони и медицинска опрема, без ризика од оштећења.

Рад са мало буке

Реците збогом заглушујућој граји традиционалних генератора! Инвертерски генератори су дизајнирани да раде тихо, што их чини савршеним за камповање, окупљања на отвореном или било коју ситуацију у којој се жели мир и спокој. Звучно изолована кућишта и пригушивачи значајно смањују радну буку, омогућавајући вам да уживате у свом окружењу без ометања.

Потрошња горива

Инвертерски генератори су познати по својој ефикасности у потрошњи горива. Захваљујући својим паметним системима за пригушивање, ови уређаји прилагођавају брзину мотора како би одговарали потребној излазној снази. Радећи при мањим брзинама када је потражња мала, они штеде гориво и минимизирају буку. Ова функција за уштеду горива не само да продужава време рада генератора већ и дугорочно смањује ваше трошкове.

Параллел Цапабилити

За оне којима је потребна већа снага, многи инвертерски генератори нуде паралелне могућности. Ова функција вам омогућава да повежете две компатибилне јединице и удвостручите излазну снагу. Било да организујете велики догађај или покрећете више уређаја истовремено, паралелна могућност пружа флексибилност и додатну снагу која вам је потребна.

Упоредна табела генератора БИСОН инвертера

Инвертер ГенераторБС-Р1250иСБС-Р2000иСБС-Р2000БС-Р2500исБС-Р3500иЕБС-Р4000иБС-Р8000иДБС-5000иЕ
Врста мотораЈедноцилиндрични, 4-тактни, ОХВ
Боре * СтрокеКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКСмм
ПремештањеКСНУМКСмлКСНУМКСмлКСНУМКСццКСНУМКСмлКСНУМКСмлКСНУМКСмлКСНУМКСмлКСНУМКСмл
Однос компресије8.2:18.7:12.28.2:18.0:18.5:18.0:18.5:1
Називна фреквенцијаКСНУМКС / КСНУМКСХз
Напон110/120/220/230/240/380/400V
Номинална снагаКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСкв
Максимална снагаКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСкв
ДЦ излазКСНУМКСВ / КСНУМКСАКСНУМКСВ / КСНУМКСА
Систем за покретањеРецоилРецоил стартер/електрични стартер
Капацитет резервоара за горивоКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛКСНУМКСЛ7LКСНУМКСЛКСНУМКСЛ
Континуално време пуног оптерећењаКСНУМКСх4h4h3h5hКСНУМКСхКСНУМКСх6h
1/2 континуалног времена рада оптерећењаКСНУМКСх6h6h5hКСНУМКСх7hКСНУМКСх8h
Бука (7м)КСНУМКСдБКСНУМКСдБКСНУМКСдБКСНУМКСдБКСНУМКСдБКСНУМКСдБКСНУМКСдБКСНУМКСдБ
Димензије (Д * Ш * В) (мм)КСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКС
Нето тежинаКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкг

Питања

питај нас било шта

Ми смо фабрика генератора која се налази у граду Таизхоу, провинција Зхејианг. Тренутно постоје 2 фабрике са годишњом производњом од више од милион јединица и више од 400 запослених.

Контрола квалитета је неопходна за изградњу успешног пословања које испоручује производе који испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Такође чини основу ефикасног пословања које минимизира отпад и ради на високом нивоу продуктивности. Дакле, сваки од наших производа, било сировина или готових производа, биће прегледан и тестиран један по један.

Не, инвертер генератори никада не би требало да се користе у затвореном простору осим ако нису посебно дизајнирани за употребу у затвореном простору. Они производе угљен моноксид, који је веома токсичан и може бити фаталан у затвореним просторима. Увек користите свој инвертер генератор у добро проветреним просторијама.

Да, можете покренути осетљиву електронику директно из инвертер генератора. Али обавезно купите најбољи инвертер генератор или најбоље оцењени инвертер генератор.

Да, инвертерски генератори су знатно тиши од традиционалних генератора. Њихове напредне карактеристике звучне изолације и пригушивачи смањују радну буку, чинећи их погоднијим за стамбена подручја, кампове и друга окружења осетљива на буку.

Водич за куповину инвертер генератора: прави избор

Садржај

Избор правог инвертер генератора може бити застрашујући задатак, посебно са толико опција на тржишту. Међутим, ако разумете своје потребе за енергијом и узмете у обзир неколико кључних фактора, можете донети информисану одлуку која ће вам користити годинама које долазе. Следећи водич корак по корак ће вам помоћи у процесу одабира:

Корак 1: Упознајте своје потребе за снагом

Почните тако што ћете израчунати укупну потрошњу енергије опреме коју ваш купац планира да користи са генератором. Ово ће вам дати грубу процену снаге која ће вам бити потребна. Не заборавите да узмете у обзир радну снагу и почетну снагу. БИСОН-ова линија производа генератора променљиве фреквенције обезбеђује различите излазне снаге од 1000в до 6000в, обезбеђујући нам да задовољимо различите потребе за енергијом. Наш тим је спреман да вам помогне да израчунате укупну потрошњу енергије и ускладите је са савршеним генератором.

Корак 2: Размотрите ефикасност горива

Топло се препоручује генератор променљиве фреквенције са интелигентном технологијом пригушивања. Они прилагођавају брзину мотора према потражњи, што не само да штеди гориво, већ и смањује ниво буке, што вам може уштедети много новца на дуге стазе.

Корак 3: Процените преносивост

Ако ваш генератор треба често да се помера, узмите у обзир његову тежину и величину. Компактни модели са уграђеним ручкама или точковима за лак транспорт. Дизајнирали смо наше генераторе имајући на уму удобност корисника.

Корак 4: Проверите ниво буке

За мирно искуство, посебно у стамбеним насељима или камповима, изаберите генератор са ниским нивоом децибела. Неки модели имају поништавање буке, што може бити од користи. БИСОН-ов инвертерски генератор ради на само 60 децибела, осигуравајући мирно искуство било да сте код куће или на камповању.

Корак 5: Проверите време рада

Што дуже генератор ради на пуном резервоару, ређе ћете морати да сипате гориво. Стога, када бирате генератор променљиве фреквенције, обратите пажњу на време рада. Са нашим инвертер генераторима, можете добити импресивно време рада до 8 сати са пуним резервоаром. То значи мање често допуњавање горива и више времена за напајање ваших активности.

Корак 6: Прегледајте додатне функције

Наши инвертерски генератори дају вам свестраност која вам је потребна уз напредне функције као што су могућност паралелног повезивања и вишеструке утичнице, укључујући УСБ портове. Паралелна функција вам омогућава да повежете два генератора да бисте повећали излазну снагу.

Корак 7: Размотрите цену

Иако је цена важан фактор, немојте жртвовати квалитет да бисте уштедели неколико долара. Не заборавите да такође узмете у обзир текуће трошкове као што су одржавање и гориво. БИСОН осигурава да су наше цене конкурентне

Корак 8: Изаберите правог произвођача

На крају, произвођач игра виталну улогу у укупном квалитету и поузданости инвертер генератора. Када изаберете БИСОН, купујете више од генератора; купујете поуздано решење за напајање. Наше снаге укључују:

  • Углед марке: Са дугогодишњим искуством на тржишту, изградили смо солидну репутацију за производњу поузданих, висококвалитетних инвертер генератора.
  • Одлична постпродајна услуга: Наша свеобухватна гаранција и одговорни тим за корисничку подршку осигуравају безбрижност након куповине.
  • Сертификати: Усклађени смо са међународним стандардима квалитета и поседујемо неопходне сертификате како бисмо вам гарантовали безбедне производе високих перформанси.

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Сазнајте више О НАМА или НАС КОНТАКТИРАЈТЕ да бисте разговарали о вашим специфичним захтевима.

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима