Велепродаја електричних машина за прање под високим притиском

У БИСОН-овом врхунском производном погону, специјализовани смо за производњу висококвалитетних електричних машина за прање под притиском дизајнираних да задовоље различите потребе наших купаца. Наш асортиман укључује стамбене, комерцијалне и индустријске машине за прање под притиском за различите потребе примене.

Обим пословања компаније БИСОН превазилази производњу, ми такође пружамо свеобухватну подршку након продаје, прилагођена решења за чишћење и стручне консултантске услуге како бисмо осигурали задовољство купаца.

Изаберите наше електричне машине за прање под притиском за неупоредиве перформансе и поузданост. Контактирајте нас данас за пословно решење за ваше специфичне захтеве за чишћење и осетите разлику.

електрична машина за прање под високим притиском

електрична машина за прање под високим притиском

Откријте БИСОН електричну машину за прање под притиском, најсавременије решење за чишћење које садржи енергетску ефикасност, тих рад, једноставан рад, подесива подешавања притиска и еколошки прихватљиву воду, идеално за трговце који траже производ високог квалитета.

Перач под притиском од 5000 пси 1

5000 Пси под притиском

Ова машина за прање под притиском од 5000 пси је пројектована да се бави чак и вашим најтежим пословима са а

Започните велепродају кинеске електричне машине за прање под притиском од сада.

Шта нас чини конкурентним?

Конкурентност БИСОН Електричне машине за прање под притиском

Еколошка решења за чишћење

Наше машине за прање под притиском производе нулту емисију и раде тихо, помажући власницима кућа да одрже чистије, зеленије окружење као што је прање аутомобила и чишћење прилаза, прозора, споредних колосека и олука. Можете се поносити пружањем еколошки одрживих решења за чишћење својим клијентима.

хуманизован дизајн

БИСОН-ове електричне машине за прање под притиском су дизајниране са лакоћом употребе, чинећи их доступним корисницима свих нивоа искуства. Наручивањем наших лаких производа који су лаки за руковање и лаки за покретање, задовољићете потребе широког спектра купаца који траже искуство чишћења без муке.

ниске перформансе одржавања

Понудите својим купцима погодност електричне машине за прање под притиском БИСОН са ниским одржавањем. Наши производи су минимално одржавање у поређењу са алтернативама на гас, штеде време и новац купаца на рутинским задацима одржавања, обезбеђујући њихово задовољство и лојалност.

приступачне и исплативе

БИСОН-ове електричне машине за прање под притиском по конкурентним ценама обезбеђују дугорочне уштеде вашим купцима смањењем оперативних трошкова и трошкова одржавања. Привуците купце који пазе на буџет нашим висококвалитетним, исплативим решењима за чишћење.

Упоредна табела електричних машина за прање под притиском БИСОН

електрични уређај за прање под притискомЕСКСНУМКС-КСНУМКСЕСКСНУМКС-КСНУМКСЕСКСНУМКС-КСНУМКСЕСКСНУМКС-КСНУМКСЕТ2.2-4ЕТ3-4ЕТ4-4ЕТ5.5-4АЕТ7.5-4А
Снага:КСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСквКСНУМКСкв
Фаза:МонофазниМонофазниМонофазниМонофазниТрофазниТрофазниТрофазниТрофазниТрофазни
Фреквенција напона:220В / 50Хз или 220В / 60Хз220В / 50Хз или 220В / 60Хз220В / 50Хз или 220В / 60Хз220В / 50Хз или 220В / 60Хз380В/50Хз,60Хз380В/50Хз,60Хз380В/50Хз,60Хз380В/50Хз,60Хз380В/50Хз,60Хз
Спеед:КСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМКСНУМКСРПМ
Радни притисак:100Бар/1450пси140Бар/2030пси100Бар/1450пси140Бар/2030пси100Бар/1450пси140Бар/2030пси200Бар/2900пси250Бар/3600пси250Бар/3600пси
Проток:12.6ЛПМ12.6ЛПМ12.6ЛПМ12.6ЛПМ12.6ЛПМ12.6ЛПМ12.6ЛПМ12.6:XNUMX15ЛПМ
Модел пумпе:ПЕ180 трострука клипна пумпаПЕ180 трострука клипна пумпаПЕ200 трострука клипна пумпаПЕ200 трострука клипна пумпаПЕ200 трострука клипна пумпаПЕ200 трострука клипна пумпаПЕ250 трострука клипна пумпаПЕ250 трострука клипна пумпаПЕ250 трострука клипна пумпа
Глава пумпе:месингмесингмесингмесингмесингмесингмесингмесингмесинг
ГВ (кг):КСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкгКСНУМКСкг5668688286
Димензије (мм)КСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСммКСНУМКС * КСНУМКС * КСНУМКСмм
20фт (сет)216216216216216216848484
40ХК(Сет)432432432432432432280280280

* Горе наведени су само популарни модели параметара наше електричне машине за прање под притиском са хладном водом, ако желите електричну машину за прање под притиском, контактирајте нашег продавца директно.

Питања

питај нас било шта

Не, електрични уређаји за прање под притиском нису дизајнирани за употребу у затвореном простору. То су моћне машине које захтевају одговарајућу вентилацију и треба их користити само на отвореном како би се спречио ризик од струјног удара и излагања штетним испарењима.

Да, електричне машине за прање под притиском могу се користити на осетљивим површинама. Али обавезно га пажљиво користите на деликатним површинама.

Редовно одржавање је неопходно да би ваша електрична машина за прање под притиском била у оптималном стању. Препоручује се да консултујете упутства произвођача за специфичне интервале одржавања.

Да, можете користити продужни кабл са вашом електричном машином за прање под притиском.

Да, многе електричне машине за прање под притиском имају апликаторе детерџента који вам омогућавају да користите растворе за чишћење за повећану снагу чишћења. Међутим, важно је да користите само детерџенте посебно формулисане за машине за прање под притиском и да пратите упутства произвођача за правилну употребу.

Електрична машина за прање под притиском: врхунско пословно решење

Садржај

Као произвођач електричних машина за прање под притиском, поносни смо што вам нудимо моћну и ефикасну машину за чишћење која користи снагу воде да би се ухватила у коштац чак и са најтежим пословима чишћења. У овом свеобухватном водичу ћемо истражити главна разматрања приликом куповине електричне машине за прање под притиском од БИСОН-а.

Водич за препродаваче електричних машина за прање под притиском

Као препродавац електричних машина за прање под притиском, кључно је да имате широк спектар висококвалитетних производа који задовољавају различите потребе ваших купаца. Ево неколико битних тачака које треба узети у обзир када бирате електричне машине за прање под притиском за свој инвентар:

Притисак воде и брзина протока

Стандардни модели са променљивим притиском (мерено у ПСИ) и брзином протока (мерено у ГПМ) да би се прилагодили различитим задацима чишћења. Више ПСИ и ГПМ оцене генерално указују на већу моћ чишћења, па понудите низ опција за своје клијенте. БИСОН нуди широк спектар машина за прање под притиском са различитим ПСИ и ГПМ оценама како би се задовољиле различите потребе чишћења.

Извор напајања и дужина кабла

Уверите се да машине за прање под притиском у вашем инвентару имају адекватну дужину кабла за смештај различитих места за чишћење без потребе за продужним кабловима. Ово ће учинити задатке чишћења вашим клијентима практичнијим. БИСОН машине за прање под притиском долазе са дугим кабловима за напајање, обезбеђујући лак приступ разним местима за чишћење без потребе за продужним кабловима. Ова погодност издваја БИСОН од осталих произвођача.

Преносивост и маневрисање

Понудите лагане и компактне моделе који су лаки за транспорт и маневрисање. Ово ће се свидети купцима којима је потребно преносиво решење за своје задатке чишћења.

Опције млазница и обрасци прскања

Машине за прање под притиском са различитим опцијама млазница и обрасцима прскања које одговарају различитим потребама чишћења. Ово повећава разноврсност понуде ваших производа и задовољава шири спектар захтева купаца.

Трајност и квалитет израде

Изаберите машине за прање под притиском од чврстих материјала како бисте осигурали дуговечност и поузданост. БИСОН користи висококвалитетне материјале као што су компоненте од нерђајућег челика или месинга у својим машинама за прање под притиском, обезбеђујући дуговечност и поузданост. Одабиром БИСОН-а, својим клијентима ћете пружити трајна решења за чишћење.

Једноставност употребе и склапања

Изаберите машине за прање под притиском које су једноставне за употребу и састављање, са јасним упутствима и минималним алатима потребним за монтажу. Функције прилагођене кориснику, као што су подесива подешавања притиска и лако доступне контроле, побољшаће искуство чишћења ваших купаца.

Прибор и прилози

Понудите машине за прање под притиском које долазе са додатним прибором и додацима, као што су средства за чишћење површина, дозатори сапуна или продужни штапићи. Ово ће омогућити вашим купцима да се ефикасније позабаве ширим спектром задатака чишћења и додају вредност њиховој куповини.

Сигурносне карактеристике

Машине за прање под притиском са сигурносним карактеристикама као што су ГФЦИ утикачи, термичка заштита и вентили за смањење притиска. Ове функције штите и корисника и опрему од потенцијалне штете и показују вашу посвећеност безбедности купаца.

Зашто одабрати наш бренд за ваше потребе за електричним машинама за прање под притиском

Као потенцијални продавац, партнерство са нашим брендом нуди неколико предности:

  • Производи високог квалитета: Поносимо се производњом врхунских електричних машина за прање под притиском које испуњавају највише индустријске стандарде.
  • Конкурентна цена: Наше електричне машине за прање под високим притиском су по конкурентним ценама, што осигурава да својим купцима пружите одличну вредност за новац.
  • Одлична подршка након продаје: Нудимо свеобухватну подршку након продаје, укључујући покриће гаранције и помоћ у служби за кориснике, како бисмо осигурали задовољство ваших купаца и успех вашег заступника.
  • Маркетинг подршка: Пружамо маркетиншке материјале и промотивну подршку како бисмо вам помогли да ефикасно покажете карактеристике и предности наших електричних машина за прање под притиском.

Удруживањем са нашим брендом, својим клијентима можете понудити моћно, ефикасно и свестрано решење за чишћење које задовољава њихове потребе. Наше електричне машине за прање под притиском су савршене за различите примене, укључујући комерцијалне, индустријске, кућне, аутомобилске детаље и чишћење дворишта/палубе.

Придружите нам се у револуцији у индустрији чишћења и постаните продавац наших висококвалитетних електричних машина за прање под притиском већ данас!

ПИТАЊА?
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ДАНАС.

Релатед Поруке

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима