ДОМ / ГЕНЕРАТОР / Бензински ГЕНЕРАТОР

Генератор са двоструким горивом од 2000 вати

  • Има две АЦ утичнице и једну 12В ДЦ струјну утичницу.
  • Низак ТХД – сигуран за осетљиву електронику
  • Режим рада високе ефикасности
  • Аутоматско искључивање при ниском нивоу уља
  • Низак ниво буке – Велики пригушивач за тих рад од 69 дБ
  • Боје су опционе, као што су жута/буле/црвена и тако даље.
  • ОЕМ је доступан.
Опис параметра

Опис производа

2000 вати генератор променљиве фреквенције са двоструким горивом пружа вам иновативно и мултифункционално напајање. Технологија са двоструким горивом - овај генератор ради на бензин или течни гас, дајући вам слободу и флексибилност при избору горива. Савршен пратилац за хитно снабдевање струјом, јаловину или камповање.

КСНУМКС ват генератор са двоструким горивом је тип генератора који се широко користи као резервни извор напајања у случају нестанка струје или активности на отвореном. Има карактеристике да је доступан од два горива која можете користити друго када једна врста горива није доступна.

Поседује оквир од нерђајућег челика врхунског квалитета да је довољно јак да издржи целу тежину како би осигурао нормалан рад генератора. Покреће га мотор од 2000 вати који је у стању да издржи опште електричне уређаје у нашем свакодневном раду. живот.

Са научним и ергономским дизајном, лако је и згодно за руковање тако да је једна особа довољна да рукује машином која може да научи да управља генератором у року од неколико минута. И преносив је са малом димензијом да се лако може померати без ограничења .

Дизајниран је са сигурносном заштитом, као што је заштита од преоптерећења, како би се одржало безбедно радно окружење машине и оператера. Осим тога, врхунског је квалитета и стабилне перформансе са доследним резултатима. Штавише, исплатив је што може помоћи у уштеди новца и енергије.

Предности генератора са двоструким горивом од 2000 В

  • Уштеда: Трошкови куповине система са двоструким горивом су много већи од оних код традиционалних мотора, а цена је обично 15-30% виша. Међутим, пошто мотор може да ради на једно гориво или мешано гориво, трошкови рада су временом нижи, јер вам омогућава да изаберете тренутно најјефтиније гориво.
  • Једноставно складиштење: Мотори са два горива не морају да складиште скупа горива, као што је дизел уље, на лицу места. Они такође смањују трошкове одржавања складишта дизел уља.
  • Поузданост: Ако је извор природног гаса привремено искључен, мотор може наставити да ради само на дизел. Све док се снабдевање дизелом наставља, на мотор неће утицати флуктуације електричне мреже.
  • Флексибилност: Мотори са два горива омогућавају вам да користите алтернативна горива као што су канализациони гас или депонијски гас, и да их ускладите са традиционалнијим горивима.
  • Одрживост: Као и систем са двоструким горивом, модел са двоструким горивом може смањити штетне емисије смањењем сагоревања дизела.

proizvod параметара

Материјал: нерђајући челик Име бренда: БИСОН или ОЕМ
Број модела: БС2500М(Х) Тип излаза: АЦ једнофазни
Брзина: 3000/3600 РПМ сертификат: ЦЕ, ИСО, Еуро В
Називни напон: 110В/220В/230В/400В 20ГП/ 40ХК: 136/292 комплета
Опционо: трзајни старт, електрични старт, једнофазни, трофазни, боја

Паковање и достава производа

Пацкагинг Детаљи смеђи јак картон, генератор је заштићен торбом, вуном, 1 ком / картон, ниска цена 3 фазе и генератор
Време испоруке 20-25 дана
Порт: Нингбо / Шангај

Афтер Салес Сервице

БИСОН цхина продуцтион није само произвођач мотора/водених пумпи/генератора и машина за прање под притиском. Радимо на томе да вам понудимо свеобухватну услугу која покрива све потребе које могу задовољити, од тражења електричног генератора који најбоље одговара вашим потребама, до комерцијална подршка и стална и транспарентна комуникација током целог продајног процеса, све до решавања било ког проблема или инцидента, помоћи у инсталацији машине, поправци или једноставно њеном одржавању. Комплетан портфолио постпродајних услуга и најбољи технички тим на Вашу услугу тако да све иде добро, пре, током и после покретања производа.

Контактирајте нас и започните свој посао са сопственим логотипом и дизајном!

Наше супериорности

Зароните дубоко у свет БИСОН висококвалитетних бензинских генератора, где се перформансе без премца сусрећу са највишом поузданошћу.

Мотор од 100% бакра

Нуди издржљивост и врхунску енергетску ефикасност

Домаћи врхунски карбуратор

висок ниво атомизације, обезбеђујући оптималну ефикасност горива и несметан рад мотора.

Снажна плоча за повлачење

Лака за покретање плоча за повлачење, гарантује више од 10,000 повлачења

Робуст Фрамес

Професионални процес заваривања и фарбања како би се осигурала лепота и стабилност сталка

Процес инспекције генератора са двоструким горивом од 2000 вати

Процес инспекције не оставља простора за компромисе, осигуравајући да је сваки бензински генератор који производимо беспрекоран.

Процес склапања генератора са двоструким горивом од 2000 вати

Контактирајте нас

Имате питања о спецификацијама и ценама бензинских генератора? Желите више детаља о производима? Желите куповне навике различитих земаља? Обавестите нас

Требате више информација?

Молимо контактирајте менаџера продаје за брзу понуду од 1 минута

Цхерие

Вецхат/Вхатсапп

+86 178 2685 8437

1660544263

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима