ДОМ / ГЕНЕРАТОР / ДИЗЕЛ ГЕНЕРАТОР /

Генератор од 4000 вати са супер тихим

Опис параметра

Генератор од 4000 вати са супер тихим је опрема за производњу електричне енергије мањег обима. Односи се на енергетску машину која користи дизел као гориво и дизел мотор као главни покретач за погон генератора за производњу електричне енергије. Цео сет јединица се углавном састоји од дизел мотора, генератора, контролне кутије, резервоара за гориво, акумулатора за покретање и управљање, заштитног уређаја, ормара за хитне случајеве и других компоненти.

Дизајниран је са мотором од 4000 вати како би се осигурао стабилан рад и континуиран рад машине. Са подебљаном ултра тихом звучно изолованом подлогом генератора, има јачу способност смањења буке. А са напредном технологијом, он је у стању да ради тихо са мало буке и вибрација. Ако користите генератор, комшијама неће сметати ни посао ни сан јер се могу фокусирати на своје задатке. Дизајниран са заштитом од преоптерећења, доступан је да осигура сигурност машине и руковаоца, избегавајући непотребан губитак.

Са научним и једноставним дизајном, има одлично расипање топлоте, што омогућава непрекидан рад. А лак је за руковање и одржавање захваљујући свом раму од нерђајућег челика и отпорности на прашину, воду и корозију. Осим тога, има четири точка и ручку, помоћу које можете лако да га преместите где год желите....

Користите га разумно, обратите пажњу на свакодневно одржавање и спречите рано хабање да бисте продужили његов радни век и да бисте га одржали у добром стању да буде спреман за брз почетак и улагање.

Са својим одличним перформансама, врхунским квалитетом и практичним радом, широко се користи у удаљеним подручјима која су далеко од напајања како би се осигурао нормалан живот или задржала урбана конструкција. Такође, доступан је за активности на отвореном, као што је камповање, као и резервно напајање код куће које може обезбедити струју у случају нестанка струје.

proizvod параметара

Број модела: БС5800ДСЕ Номинална снага: КСНУМКСКВ
Брзина: КСНУМКСРПМ Фреквенција: 50ХЗ
Номинални напон: КСНУМКСВ Називна струја: КСНУМКСА
Тип мотора: 1-цилиндарски, 4-тактни, ваздушно хлађени дизел мотор
Резервни делови мотора: карбуратор, брегасто вратило, свећица, клип, радилица, кућиште
Тип генератора: Тихи преносни дизел генератор за домаћинство
Резервни делови: статор и ротор, АВР, угљенична четка, резервоар за гориво, пригушивач
Излазна снага: 2кв, 3кв, 4.2кв, 5кв, 6кв, 7кв, 8кв, 9кв, 10кв, 12кв

Паковање и достава производа

Пацкагинг Детаљи смеђа јака кутија, генератор је заштићен торбом, вуном, 1 ком / картон
Време испоруке 20-25 дана
Порт: Нингбо / Шангај
Време реализације: 20-25 дана

ПРОФИЛ КОМПАНИЈЕ

БИСОН је компанија која углавном производи генераторе у граду Таизхоу, који се налази у близини луке Нингбо. Наша компанија заснована је на принципу „најбоље цене доброг квалитета“ да мешамо делове из Цхонгкинга и Таизхоуа и савршено их усклађујемо за производњу висококвалитетних производа. Наши генератори од 650в до 7000в, сви преносиви са две класе снаге: континуирана снага (у вати) и максимална снага (почетни вати), 100% бакарна жица унутра, са точковима од 10 инча.

Сви генератори имају инспекцију у 5 корака пре испоруке: преглед сировина пре на залихама, 100% тестирање производа на мрежи, 100% тестирање комплетних производа и тест утовара за случајни преглед. Наша фабрика је веома строга у свим корацима јер нам је циљ да помогнемо нашим клијентима да имају користи од нашег пословања и заједно можемо да будемо на добитку.

гаранција 

Сви производи које продајемо са радним временом од 1 године или 500 х. Током гарантног периода, Бисон ће бесплатно поправити и заменити делове и компоненте које су узроковане разлозима квалитета. Ако дође до оштећења услед људског фактора, можемо понудити и резервне делове уз велики попуст за подршку. Под нормалном употребом, ако опрема има проблем са квалитетом, купац захтева од нас да променимо део, ми ћемо променити део бесплатно. (али трошкове транспорта ван Кине плаћа купац).

Контактирајте нас и започните свој посао са сопственим логотипом и дизајном!

Наше супериорности

Зароните дубоко у свет висококвалитетних генератора БИСОН, где се перформансе без премца сусрећу са највишом поузданошћу.

Мотор од 100% бакра

Нуди издржљивост и врхунску енергетску ефикасност

Пумпа за убризгавање горива

Већи притисак убризгавања, оптимална брзина убризгавања, већа прецизност контроле времена убризгавања и контроле количине.

Снажна плоча за повлачење

Лака за покретање плоча за повлачење, гарантује више од 10,000 повлачења

Робуст Фрамес

Професионални процес заваривања и фарбања како би се осигурала лепота и стабилност сталка

Генератор од 4000 вати са супер тихим Савршен процес инспекције

Процес инспекције не оставља простора за компромисе, осигуравајући да је сваки дизел генератор који производимо беспрекоран.

Генератор од 4000 вати са супер тихим процесом склапања

Контактирајте нас

Имате питања о спецификацијама производа и ценама? Желите више детаља о производима? Желите куповне навике различитих земаља? Обавестите нас

Требате више информација?

Молимо контактирајте менаџера продаје за брзу понуду од 1 минута

Цхерие

Вецхат/Вхатсапп

+86 178 2685 8437

1660544263

Не можете добити довољно?

Претплатите се на ексклузивне понуде и новости о новим доласцима